CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Logic er en nye serie cykler fra Kildemoes bygget til storbyens udfordringer Logic er serien af rigtige storby-cykler, skabt til det hektiske liv i...

Logic er en nye serie cykler fra Kildemoes bygget til storbyens udfordringer

Logic er serien af rigtige storby-cykler, skabt til det hektiske liv i asfaltjunglen. Den er altid klar til turen på café, i biffen eller den daglige transport til og fra arbejde eller studier. Designet er stilrent og dansk, kørestilen er sportspræget, og vi har skrællet overflødigt fyld og pynt af. Til gengæld har vi lagt omtanke og kærlighed i hver eneste detalje. Logic fås med praktiske indvendige gear eller udvendige gear, der giver dig minimal friktion og optimal fremdrift med hurtige gearskift og direkte transmission.

Logic STD
Logic er en rigtig storby-cykel som skabt til det pulserende byliv. Sporty stel-geometri og smalle dæk giver dig en hurtig og livlig cykel. Altid klar til en tur på café eller i biffen og til de daglige ture til og fra studierne. Vælg mellem to varianter i herre- eller damecykler med 7 indvendige Shimano® gear. Alle Logic STD har rullebremser på begge hjul.

Logic Sport – 7 indvendige gear
Det helt nye Logic Sport stel med spændende profiler og indvendig kabelføring resulterer i en elegant sportscykel. Logic Sport med 7 indvendige Shimano® gear og ekstra kraftige rullebremser fås i to forskellige farvevarianter i dame- og herrecykler. De sporty cykler har Spectra Duramax X3 dæk med punkteringshæmmende indlæg – ligesom alle vores Logic cykler.

Logic Sport – 9 udvendige gear
De nye Logic aluminiumstel med triple-reducerede rør sikrer lav vægt uden at gå på kompromis med styrken. Spændende rørprofiler samt masser af fede detaljer gør det til en oplevelse at nærstudere stellet. Den sportslige geometri fuldendes af den stejle, lige forgaffel i aluminium. Cyklerne har 9 udvendige Shimano® 2300® gear og der er kraftige rullebremser på begge hjul.

Logic Sport – 18 udvendige gear
Logic Sport på triple butted stel i racer-geometri får design og køreegenskaber til at gå op i en højere enhed. Med 18 Shimano® 2300® gear og hydrauliske skivebremser får du en cykel, der giver baghjul til både busser og bilkøer – og den fedeste fitness bike til fritiden.

Logic Urban – 7 indvendige gear
Logic Urban er som navnet antyder skabt til brug i byen. Logic Urban er et gadekryds i ordets allerbedste betydning. Logic Urban er med 7 indvendige Shimano® gear, men er tilpasset 26” hjul som henter inspiration fra mountainbikes – dog er Logic Urban med fast forgaffel tilpasset brug i byen. Der kan vælges mellem traditionel fod- og V-bremse eller rullebremser for og bag. En cool og sporty asfalt-mountainbike, der holder hele vejen – til hverdag og i fritiden.

Link

CYKELPORTALEN