CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kedelige kasser bliver til kunst Kedelige kasser bliver til kunst
Den originale Bullittcykel leveres i papkasser, der kan genbruges på mange måder Kedelige kasser bliver til kunst

En papkasse er ofte et irriterende restprodukt, som man skal bruge tid på at folde sammen og smide ud, men cykelfirmaet Larry vs Harry lancerer nu en emballage, hvor genanvendelse er tænkt ind fra begyndelsen. Larry vs Harrys cykler og reservedele leveres i en dekoreret emballage af genbrugspap og efterfølgende kan papkasserne bruges til for eksempel udsmykning på vægge, opbevaring, legehuse, borde eller skamler.

“Vi får ofte fotos fra kunder, som har brugt vores papkasser til at bygge legehuse til børnene. Når de alligevel gemmer kasserne, kan vi ligeså godt få dem udsmykket”, siger Hans Fogh, direktør i Larry vs Harry.

Illustrator Kristian Eskild Jensen har skabt eventyruniverset på papkasserne med steder, som alle danskere kender for eksempel Strøget og Den lille havfrue. Han har også sneget elementer fra halvfjerdsermusik og gamle gangsterfilm ind, som refererer til ejerne af Larry vs Harrys personlige smag.

“Jeg har arbejdet med modsætninger, så den ene side af kassen kan vise landliv og den anden side byliv. Billederne på kasserne er individuelle værker, men hænger også sammen, så der opstår et større sammenhængende værk, hvis man stabler kasserne”, fortæller Kristian Eskild Jensen.

Cykler og reservedele leveres i kasserne. Overskudskasser kan hentes i Larry vs Harrys butik, Frederiksborggade 43, 1361 København K.

Link

CYKELPORTALEN