CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

KCK Cyclosport KCK Cyclosport
Cykelbranchen i Tjekkiet oplever en voldsom vækst. Et af de firmaer som også er repræsenteret i Danmark er KCK Cyklosport hvis produkter sælges under...... KCK Cyclosport

KCK-Cyclosport

KCK Cyklosport-Mode  S.R.O. er en af de største importører af cykler, cykeldele og cykeltøj i Tjekkiet.  Firmaet blev grundlagt i 1991 og ejes af Mr. Kmenta. Firmaet omsætter for 10 mill. Euro om året og importerer mere end 60 forskellige brands hovedsaglig fra Kina og Taiwan.  Firmaet beskæftigier godt 50 medarbejdere.

I Europa sælges deres produkter under deres eget brand Force.  KCK er også officiel distributør for mere end 800 butikker på det Tjekkiske marked med brands som Prologo, SKS, Sigma, Wilier, Peruzzo, ITM, Bellelli,  Unior, Hutchinson, Welgo, og X-PEDO. KCK Cyklosport oplevedr i disse år en voldsom vækst, hvorfor de i 2016 flytter til en helt ny domicil i byen Zlín med 3000m2 lager og 1000m2 kontorer.

Force-Catalog-01

I Danmark er KCK Cyclosport bedre kendt for deres udstyrsbrand Force som sælges gennem Cykelgear. Deres omfattende produktkatalog på næsten 200 sider rummer alt i cykeltilbehør til nogle meget konkurrancedygtige priser.

Cykelgear

Om Cykelgear
Cykelgear hører idag blandt de største danske online internetbutiker. Med baggrund i drift af en fysisk cykelbutik, grundlagde brødrene Erik og Kasper Buus Larsen i 2007 firmaet Cykelgear. Firmaet beskæftigier idag 22 ansatte og er kendetegnet ved en meget hurtig dag til dag levering hvis man bestiller inden 17:30. Bestiller du dine varer søndag, kan du endvidere få dem leveret om mandagen.  En af filosofierne ved firmaet og grunden til de lave priser er import af en række mærker bl.a Duck Smart, Force, BikeDabs, Blackspire, GES, Romet og Drag.  Firmaet har base i Hadsund.

Cykelportalen vil i den kommende tid se nærmere på nogle af deres mange produkter og du kan også se frem til en besøgsartikel inside Cykelgear i Hadsund, der giver et indblik i hvordan moderne internethandel kan drives.

Link

 

 

CYKELPORTALEN