CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Kappo – træn din selvhøjtidlighed Kappo – træn din selvhøjtidlighed
Naturligvis skal du først og fremmest nyde dine cykelture, men Kappo er meget anderledes og en dejlig uhøjtidlig træningslog/tidsfordriv til din smartphone. Kappo – træn din selvhøjtidlighed

kappo 01

Som mangeårig livstilscyklist er jeg for længst stået af ræset  (har vist aldrig været på det) hvor de danske landeveje om foråret begynder at myldre med “look alike” cykelryttere,  så optaget af deres træning og præstationer at de glemmer alt omkring sig og stirrer tomt ned på smartphonen og pulsuret.

Er du som mig fuldstændig ligeglad med præstationer og trænings værktøjer men alligevel gerne vil holde lidt styr på dine cykelture, eller ikke længere kan underholdes af flimmerkassens genudsendelser og xx sæson af X- Factor og boligindretningsprogrammer, så er Kappo noget af det sjoveste stykke cykelrelateret software til det mobile husalter jeg længe har set.

Alt er her i bogstaveligste forstand gjort op i hat og briller, lige fra opretning af profiler til forskellige virtuelle hjælpemidler i form af 3D briller og EPO.  Det eneste man kan frygte er at man bliver så optaget af løjerne at man glemmer alt omkring og glemmer at nyde cykelturen.

Et lille smil gør solskin hverdag…

Link

CYKELPORTALEN