CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

3,8 kilometers svømning, 180 kilometers cykling og 42,195 kilometers løb. Det lyder voldsomt. Men hvis du har viljen og mod på at træne hårdt og...

3,8 kilometers svømning, 180 kilometers cykling og 42,195 kilometers løb. Det lyder voldsomt. Men hvis du har viljen og mod på at træne hårdt og målrettet, kan det lade sig gøre, at du også bliver jernmand.
De to tidligere elitesportsmænd, Rolf Sørensen og Steen Tinning, satte sig et mål om at gennemføre Challenge Copenhagens ironmandistance. De kontaktede den danske triatlet, Rasmus Henning, der blev tilknyttet som deres personlige mentor. I JERNMÆND følger du Rolf og Steens lange rejse fra beslutningen om at ville være jernmænd, over de mange timers træning, frem til de krydser målstregen som nykronede jernmænd.

”Uvejret havde gjort os nervøse og urolige, men efterhånden som klokken nærmede sig syv, blev vejret bedre. Regnen aftog, og konkurrencen kunne gennemføres. Det var et imponerende syn at se 1500 triatleter i våddragter. Der var en sitrende spænding i luften, for det var nu, det gjaldt. Al den træning, vi havde lagt gennem efterår, vinter, forår og sommer skulle stå sin prøve i dag. Og jeg stod med en blanding af usikkerhed, anspændthed, stress og forvirring, mens adrenalinen pumpede løs.”

JERNMÆND er samtidig en motivationsbog for alle, der har en drøm om at gennemføre et triatlon. Du får bl.a. et træningsprogram, motivationsstrategier og vejledning om, hvordan du skal tackle de mange udfordringer og undgå skader. Om hvordan du passer din træning ind i hverdagen. Hjælp til at købe det udstyr, der passer netop dig. Og en masse nyttige råd, du kan bruge i din træning og på selve konkurrencedagen.

JERNMÆND udkommer den 22. februar på People’sPress. (Sider 248 / vejl. pris 249,95,-)

Link

CYKELPORTALEN