CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Iværksætteri på Eurobike 2021 Iværksætteri på Eurobike 2021
Der var trængsel i foyer mellem de to udendørs arealer hvor håbefulde cykeliværksættere viste nye cykelprodukter og løsninger nogle mere brugbare end andre. Iværksætteri på Eurobike 2021

Mens der nærmest var tomt i mange af udstillingshallerne var der alle dage stor trængsel i foyen mellem de to udendørsarealer. Her kunne alle starts up få en lille mini stand og vise deres produkter. Der var mange sjove og skæve indfald, men tag ikke fejl det er på den måde at flere produkter er kommet til veje både som nyt selvstændig brands eller gennem eksisterende. Iværksætteri er i høj grad en stor inspirator for branchen til hele tiden at forny sig.

Cyclite Bikepacking
Mængden af Bikepacking tasker er eksploderet de senere år. Cyclite skulle angiveligt være verdens letteste vandtætte Bikepacking tasker minded højhastigheds Bikepackere.

En cykelkuffert i sammenpakkelig genbrugs pap er en fin og økonomisk overoverkommelig løsning fra Bikebox og et godt alternativ til  de mere udbredte store tunge cykelkufferter. Den store fordel er at den er let at opbevare og transporter når du når frem til din destination.

En modulopbygget og sammenklappelig cykelanhænger fra franske Carette var et flot eksempel på en cykelanhænger med flere funktioner og i en udsøgt forarbejdning i et metalskelet beklædt med træ. Det franske cykelhåndværk har dog sin pris.

En bøjlelås som en integeret del af saddelåpinden er set før men UpLock går en smule mere radikalt til værks. Låsen kan benyttes på to måder, som en løs bøjelås der kan spændes om en fast genstand eller som en hurtig løsning hvor sadlen gøres ikke cykelbar.

Bottle28 er et vandflaske system der ligesom Fidlock benytter magneter. Ved at benytte en stor magnetisk indsats som passer ind i bunden af flasken er systemet hurtigt og sikkert at bruge. ved at gøre selve flasken større har den samme indholds volumen.

Grænserne udvandes efterhånden og firhjulede køretøjer finder skam også deres vej ind på Eurobike ligesom de tohjulede finder vej på IAA Mobility. En af de største udfordringer for mange kommende eMobility borgere er eksponering mod vejrets luner. Hopper Mobility er et godt bud på en trehjulet velomobil hvor du kan komme sikkert fra A til B i tørvejr. I forhold til dens firhjulede fætter er højden og siddepostionen den samme så du ikke forsvinder i trafikbilledet. En smart detajle er at opladning af batterierne suppleres med solceller.

 

 

CYKELPORTALEN