CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Italiensk for viderekomne Italiensk for viderekomne
Titici og Campagnolo er gået sammen om en unik gravelcykel for dem som elsker italiensk allin Italiensk for viderekomne

De fleste kender de italienske mainstream brands som  Colnago, DeRosa og Pinarello, bare for at nævne, dem i Danmark, mest  udbredte. Men der findes et hav af andre små italienske producenter der lever et mere stille liv og som klarer sig glimrende uden en masse hype og armbevægelser i markedsføring. Brands som i vore termer fortjener lige så stor opmærksomhed.

TITICI RELLI x EKAR er alt det som italiens elskende gravelcyklister kan begære

Titici er en af mange, der tilmed bygger rammer på kundens mål, custom om nogen vil. Alt sammen  i Italien, der nok mest appelerer til dem der elsker alt italiensk og for enhver pris.

Titici lancerer nu en begrænset udgave af sin RELLI cykel udstyret med Campagnolo Ekar 13 speed gravelgruppe og det nye Levate carbon hjul. Der kører garanteret ikke mange Titici cykler rundt i Dannevang, så hvis du er på udkik efter noget særligt, der kan kaste lange blikke af sig på din søndagstur…

Never mind her er producentens egne ord der burde være inderlige unødvendige, da cyklen garanteret vil finde ejermænd/kvinder alene ud fra dens udseende. For hånden på hjertet det er følelser her, ikke tekniske forklaringer som alle er ens uanset fabrikat, sådan næsten da :o)

Udgangspunktet er RELLI rammen i fuld carbon, håndlavet efter mål i Italien, designet til at skubbe grænserne for off-road cykling  Jagten på maksimal hastighed, stabilitet, komfort og køresjov har ført til en radikal nyfortolkning (red. sjovt det siger alle de andre også) af gravel med udviklingen af ​​det nye innovative AAT-system (Arch Absorber Technology) kombineret med patenteret PAT-teknologi, der gør det muligt  at absorbere op til 18 % flere vibrationer end en standardramme. Dette betyder øget komfort og større køresikkerhed på ujævnt terræn kombineret med hurtig respons perfekt til konkurrencebrug.

Ekar gruppesættet er skabt specielt til gravel og er både let og  pålideligt.  Takket være et 9T kædehjul leverer Ekars eksklusive 1×13 gear, der giver et komplet udvalg af gearforhold med jævn, naturlige gearspring for den perfekte kadence, uanset hastighed og kørestil. Hver komponent i RELLI X EKAR er omhyggeligt udvalgt til at tilbyde den bedste køreoplevelse, fra Deda Elementi System Box frempind, Superzero Gravel carbon styr, til Campagnolo’s Levante Carbon hjul sæt dedikeret til gravel med Pirellis Cinturato dæk til blandet terræn. Den matchende limited edition Selle Italia sadel Novus Boost og styrtape fuldender helhedsoplevelsen.

Den specielle grafik i kombination med det historiske logo for det Vicenza-baserede mærke med det vingede hjul hylder den italienske cykeltradition for Titici som blev grundlagt i 1961.

Læs mere om Titici og  RELLI x EKAR på deres officielle hjemmeside.

Link

 

 

 

 

CYKELPORTALEN