CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Italiensk designikon til Danmark Italiensk designikon til Danmark
Pininfarina Evoluzione er designet af danske Brian Hohl. Det italienske designhus nye tohjulede designikon bliver tilgængelig i Danmark gennem den danske grossist Egedesø. Italiensk designikon til Danmark

Det italienske designhus Pininfarina har siden 1930 været udvikler af en række produkter, hvor design og funktionalitet går op i en højere enhed. I samarbejde med Diavelo har de udviklet en række nye elcykler under navnet Evoluzione. En af ankermændne bag de nye cykler er danske Brian Hohl.

Den nye elcykel kommer i tre udgaver Elegance, Hi-Tec og Dynamic. Rammen er i kulfiber og med den nye tyske Brose centermotor. Den er udstyret med indvendig gearnav fra Shimano, skivebremser og fuldt lyssystem. Topmodellen har endvidere keramiske skivebremser og bæltedrev.  Evoluzione har allerede fået en prestigefyldt designpris.

For os lidt oppe i årene, hvor bentøjet er begyndt at knirke, er det betryggende at vide at vi i fremtiden stadig kan dyrke vores lidenskab med lidt teknologisk batterihjælp, uden at skulle cykle rundt på en “bedstefar” cykel.

Link

CYKELPORTALEN