CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Italiensk cykelmærke solgt… Italiensk cykelmærke solgt…
Det italienske cykelmærke Pinarello er blevet solgt til L Catterton, der tæller ekslusive brands som Louis Vuitton. Italiensk cykelmærke solgt…

En ren italiensk cykelæra er forbi. Efter 65 år på italienske hænder er prestige cykelmærket Pinarello blevet solgt til et amerikansk investerings firma L.Catterton der tæller en mængde prestigemærker hvoraf  Louis Vuitton nok er det mest kendte.

Pinarello så dagens lys i den italienske by Treviso i 1951. Den daglige ledelse vil stadig foregå i Italien med Fausto Pinarello i spidsen, men udmeldingerne fra L Catterton er klare. “Vi vil gøre Pinarello til cyklens svar på Ferrari” Det bliver de så ikke ene om, da vi her på redaktionen kan nævne mindst en håndfuld andre italienske cykelmærker som er den titel værdig.

Nye koncept forretninger
I pressemeddelsen står at Pinarello vil udvide sine globale aktiviteter med åbning af nye konceptbutikker udelukkende med Pinarello merchandise. Pinarello sælges i 50 lande og tæller idag godt 50 medarbejdere. Firmaet bruger idag godt 4 % af deres omsætning på udvikling af nye produkter.  Ikke noget overvældende tal sammenlignet med konkurrenterne.

Link

CYKELPORTALEN