CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Intercycle A/S som er en del af Bjarne Egedesø gruppen som bl.a tæller Shimano og Bikersbest konceptet har pr. 1 juli 2010 overtaget distributionen...

Intercycle A/S som er en del af Bjarne Egedesø gruppen som bl.a tæller Shimano og Bikersbest konceptet har pr. 1 juli 2010 overtaget distributionen af Cannondales produkter  i Danmark.

Cannondale er blandt et af de førende cykelmærker på verdensplan, hovedsaglig på mountainbike og landevej.  Derudover laver de en serie meget specielle bycykler som f.eks  Bad Boy Stealth Solo som Cykelportalen tidligere har testet og som forøvrigt blev belønnet med en Eurobike Award i år.

Senest har Cannondale introduceret 2011 udgaven af deres Scalpel fuldaffjedrede cykel. Med en stelvægt på 1550 gram – inklusiv dæmper – placerer Cannondale sig helt oppe foran i feltet.

Aftalen mellem Intercycle og Cannondale skulle gerne betyde bedre service og support, samt en øget markedsføringsindsats i Danmark.  Med respekt for det nuværende forhandlernet er målet, at fordoble antallet af forhandlere i løbet af de kommende sæsoner.”

På den netop afsluttede Eurobike udstilling viste Cannondale sin første el-cykel som er udviklet i samarbejde med Bosch.
Et kort prøvekørsel på Demodagen afslørede at Cannnondale/Bosch kombinationen er sluppet rigtig godt fra problematikken omkring styring af pedalmomentet ved antrit.  Her er de klart et hestehoved foran konkurrenterne.

Endelig viste Cannondale traditionen tro en concept cykel som er deres bud på en  flot designet og funktionel elektrisk cykel

Link

CYKELPORTALEN