CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ingen Regn – Ingen Gavn Ingen Regn – Ingen Gavn
Nyt smart Raincover Plus til Urban Arrow transportcyklen Ingen Regn – Ingen Gavn

Urban Arrow, introducerer Raincover PLUS til sin Family-cykel. Med sin hollandske arv kender Urban Arrow til noget om de uger, hvor vejrguderne synes at finde en særlig form for glæde i at sammensætte regnfulde dage. Et stigende antal mennesker tager imidlertid Urban Arrow Family i brug som deres primære måde at sikre bæredygtig transport på. Med disse mennesker, der bevæger sig gennem deres lokalmiljø på en ladcykel året rundt, bliver behovet for et regnslag til at beskytte deres dyrebare last næsten selvfølgelig. Under hensyntagen til markedskrav udviklede Urban Arrow sit allerede succesrige tilbehør.

Stor frihøjde
Enhedens front giver mulighed for en betydelig mængde af plads til dem, der sidder på den valgfri ekstra bænk foran. Hvis dine børn er for små til selv at sidde på bænken, skal du ikke bekymre dig. Raincover PLUS tilbyder god plads til montering af et Maxi-Cosi-sæde foran i stedet for. På den måde kan du endda tage din yngste med på alle dine ture.

Gennemsigtighed
Efter den iøjnefaldende højdejustering er den anden ting, du vil bemærke, gennemsigtigheden i det nye Raincover PLUS. Side- og frontvinduerne er væsentligt større, og det tilføjede vindue øverst giver mulighed for en meget forbedret udsigt over, hvad der foregår inde i kassen såvel som, hvad der er på vejen foran dig.

Let tilgængelighed
Begge sider af Raincover PLUS kan lynes af, rulles sammen og intuitivt fastgøres med et enkelt, men alligevel elegant system af elastikremme og kroge. På de ikke så solrige og ofte blæsende dage gør dette system det nemt at holde dørene åbne og tage din last ind og ud. Et reflekterende bånd vikles omkring begge sider og på fronten af enheden for at give øget synlighed på mørke dage og nætter.

Integreret opbevaring
Vi ved alle, at det kan være en håndfuld at køre med børn. Raincover PLUS har to integrerede lommer, der vender mod rytteren. Disse gør det muligt for dig at opbevare de ting, der er vigtige for din familie under kørslen, inden for rækkevidde og fokusere på at nyde turen.

Det nye Raincover PLUS vil være tilgængelig for bestilling i Europa fra og med juli måned. Prisen bliver kr.  2.490,-

Om Urban Arrow
Med over titusinde enheder. solgt i 2019, hører den Anmsterdam-baserede virksomhed Urban Arrow, til blandt nogle af de største producenter af elektriske ladcykler. Virksomheden har et stadigt voksende netværk af over 500 autoriserede forhandlere over hele verden. Urban Arrows rene og støjsvage elektriske mobilitetsprodukter tjener både familier og virksomheder. Innovation, forskning og udvikling er dybt forankret i Urban Arrow-DNA’et. Og porteføljen er kendetegnet ved en konstant høj byggekvalitet og en suveræn kørekomfort.

Efter ti år som en succesrig og uafhængig banebrydende virksomhed blev Urban Arrow inkorporeret i Pon Bicycle Group i november 2019.

Link

 

CYKELPORTALEN