CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ingen farvestoffer i nye AGU regnjakker Ingen farvestoffer i nye AGU regnjakker
AGU lancerer nye regnjakker uden farve til dagligdagscyklisten, til gavn for miljøet Ingen farvestoffer i nye AGU regnjakker

Med en helt ny kollektion, Undyed, uden farvestof lancerer AGU nu deres mest bæredygtige kollektion af regnjakker nogensinde. Som navnet indikerer, er jakkerne ikke indfarvet og derved er klimaaftrykket minimeret ved denne kollektion.

Regnjakker fra AGU signalerer bæredygtighed uden tilsat farve

Som AGUs Urban Outdoor-kollektion er Undyed-regnjakkerne designet til ultimativ bevægelsesfrihed på cyklen og passer til alle vejrforhold. Jakken er behagelig og kan bruges både på og af cyklen. Undyed-kollektionen består af tre regnjakker og en bøllehat.

Stilfuld og brugbar uden farve
De ufarvede regnjakker er designet ud fra en ambition om at afgive så minimalt klimaaftryk som muligt. De anvendte tekstiler er fremstillet af genanvendt og ikke-indfarvet polyester. Det får kollektionen til at fremstå som hvid og altså uden skadelige kemikalier.

Den nuværende Urban Outdoor-kollektion består allerede af bæredygtige materialer og genanvendt polyester. Men for dem der ønsker at gå skridtet videre, er Undyed-kollektionen ideel.

Undyed Parka regnjakke
Parkaen er en klassiker med et stilfuldt design. Regnjakken er fremstillet af 100% genanvendt polyester og er fuldstændig ufarvet. Altså bedre for miljøet samtidig med den beskytter mod vand, vind og snavs takket være PFAS-fri DWR-belægning.

Undyed City Slicker vinterregnjakke
City Slicker vinterregnjakken har et tidløst design og med ekstra varm isolation er den perfekt til vinteren. Den ufarvede jakke er fremstillet af genanvendt polyester og inkluderer smarte elementer som fx en lynlås i begge sider, der kan åbnes og bidrager med optimal bevægelsesfrihed og refleksdetaljer. Dette forbedrer funktionaliteten og synligheden i trafikken. City Slicker er foret med DuPont Sorona – funktionelle fibre fremstillet af vedvarende ressourcer, som kræver 30% mindre energi og udleder over 60% mindre drivhusgasser.

Undyed Pocket regnjakke
Pocket regnjakken er ideel, når du skal holde dig selv og dine ejendele tørre og den er fremstillet af genanvendt og ufarvet materialer. Den PFAS-frie DWR-coating beskytter jakken mod vand og snavs. Regnjakken inkluderer smarte elementer som refleksdetaljer og lomme til cykellygte, der yder forbedret funktionalitet og synlighed i trafikken.

Undyed Bølleregnhat
Bølleregnhatten tager os med tilbage til 1990’erne. For at fuldende looket passer den til alle jakker i Undyed-kollektionen og er fremstillet af 100% genanvendt polyester.

Link

 

 

CYKELPORTALEN