CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Indtryk fra Copenhagen Bike Show Indtryk fra Copenhagen Bike Show
Copenhagen Bike Show sluttede søndag. Messen har vokseværk både hvad antal besøgende og udstillerer angår. Indtryk fra Copenhagen Bike Show

CBS2016-13

Hvis Danmark skal have en forbruger cykelmesse med internationalt potentiale, skal den naturligvis ligge i København. Sådan tænkte Christian Ritter da han sidste år søsatte Copenhagen Bike Show beliggende i de gamle lokomotivhaller på Otto Busses vej.  Og konceptet ser ud til at have ramt plet, med stadig flere besøgende og udstillere som mere end nogen anden dansk cykelmesse afspejler bredden inden for cykling og det at cykle.

CBS2016-02

Vores cyklende statsminister Lars Løkke kikkede også forbi som interesseret cyklist og for at provomere sin Løkke Fond der hjælper indlæringsvanskelige børn.

CBS2016-06

Keim Avak er en cykel i træ der er speciel ved at være opbygget i træ lagt i lag som vi også kender det fra kulfiber. En æstetisk nydelse.

flere billeder fra udstillingen her

CBS2016-05

Flot designet bycykler fra Taiwan med runde former.

CBS2016-07

Turcykling er langsomt ved at få en genopblomstring iform af de nye gravelbikes med tasker monteret direkte på cyklen. Specielt den helt unge generation har taget den nye trend til sig.

CBS2016-08

Mange husker sikkert de legendarisk dansk byggede Banani stålrammer. Nu genoplives gamle dage iform af retroløb og renovering af de gamle cykler.

CBS2016-12

Sunread laver sportsbriller i alle afskygninger med banebrydende optiske egenskaber ikke mindst til brillebrugere og til en pris der er til at betale  Vi vender tilbage med en artikel og test af deres briller.

CBS2016-09

En anden klassiker er genopstået, nemlig de legendariske Clement Pheumatics som i cyklens barndom var noget af det ypperste man kunne rulle på.

CBS2016-10

Gates Carbon Drive kommer nu på markedet med en billigere udgave af deres bæltedrev, som forhåbentlig vil udbrede dette transmision alternativ til rustne kæder, endnu mere.

CBS2016-03

Under alle de tre messedage var der masser af foredrag og filmfremvisninger. Her er det om reparation af kulfiberstel.

CBS2016-04

Zehus er en elmotor kitløsning som vanskeligt kan gøres mere smart og simpel. Motor og batteri er indbygget i navet med en vægt på kun 3 kg. Effekten er 160 watt og perfekt til f.eks ladcykler hvar man ofte har brug for lidt aflastning.  Der er indbygget motorbremse som oplader batteriet.

CBS2016-11

En ny spiller på den lukrative marked for High End kulfiberrammer og nu på det danske marked er Dare Bikes. Etableret i 2011 og en meget brugt OEM leverandør til de kendte mærkevare brands.

Link

 

CYKELPORTALEN