CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

IMBA Europe 10th Anniversary Summit IMBA Europe 10th Anniversary Summit
Sidste frist for tilmelding med rabat til den Internationale Mountain Bike Association IMBA jubilæumsmøde er 19 april 2022 IMBA Europe 10th Anniversary Summit

Den internationale mountainbike association holder 10 års jubilæums møde i de italienske alper den 1 til 4 juni i Val de Sole.

Under arbejdstitlen “Reframing Mountain Biking” er fokus på dette års konference  – Nye perspektiver, løsninger og udfordringer til fremtiden for Mountain Biking

Du kan forvente et topmøde med førende eksperter, movers & shakers inden for eventyrrejser, MTB-turisme, udvikling af MTB-stier, udendørs rekreation og cykelindustrien.

E et komplet program, der dykker ned i hvert undertema gennem keynote-præsentationer; paneldiskussioner; breakout sessioner og udendørs aktiviteter. I forlængelse af den succesfulde model fra tidligere år vil emnerne, der blev dækket på dette års topmøde, blive opdelt i relevante undertemaer.

Torsdagsprogrammet vil fokusere på byggestenene i mountainbike venlige og inkluderende steder. Om fredagen  ​​dykkes der ned i emnet bæredygtighed med – Bæredygtigt traildesign, konstruktion og forvaltning og bæredygtig mountainbiketurisme.

For at finde ud af mere om Summit-programmet og sikre dine early bird-billetter (19 april 2022), gå til det officielle IMBA Europe-websted nedenfor.

Link

CYKELPORTALEN