CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

IMBA åbner afdeling i Europa IMBA åbner afdeling i Europa
International Mountain Bicycling Association er mountainbikernes interesseorganisation. Denne non-profit organisation blev oprindelig stiftet i USA, men åbner nu afdelinger i flere europæiske lande.... IMBA åbner afdeling i Europa

IMBA Europe 01 IMBA Europe

IBMA blev stiftet i 1988 for at varetage mountainbike cyklisternes interesser. Det er en non-profit organisation som på verdensplan har mere end 35,000 individuellle medlemmer, 750 klubber og 600 cykelforretninger samt 200 samarbejdspartnere.  Formålet er at skabe, udvide og vedligeholde stisystemer og rutenet.

Nyeste tiltag er en europæisk søsterorganisation IMBA Europe der indtil videre tæller lande som Tjekkiet, Frankrig, Tyskland, Holland, Norge og Spanien.   Danmark er endnu ikke med, men det ville være oplagt med de mange special designede MTB spor som lokale klubber har etableret i samarbejde med Skov og Naturstyrelsen og som kunne tjene som inspiration for andre europæiske lande.

Den nye europæiske organisation har allered mange tiltag klar.  De vil have deres egen stand på Eurobike 2013 i næste måned og de afholder deres første Ride Mountainbike Kongres i Chur i september måned.
Se nærmere information og tilmelding på deres nye hjemmeside.

Et af de første tiltag den nye organisation har stået beg ved med hjælp fra moderorganisation i USA var anlæggelse af et spor i Davos, Schweiz i sidste måned.

Link

CYKELPORTALEN