CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

15 udgave af International Bicycle Competition Award der løber af stablen i forbindelse med Taipei Cycle Show i midten af marts måned, har mange...

15 udgave af International Bicycle Competition Award der løber af stablen i forbindelse med Taipei Cycle Show i midten af marts måned, har mange spændende bud på fremtidens cykler.

En af de mere originale er en cykel hvor samtlige dele kan udskiftes og opgraderes. Vi er vandt til at kunne skifte de fleste komponenter på en cykelramme, men selve rammen opbygget i moduler, er ny.


Aria er en racercykel i kulfiber forstærket magnesium.  Selve designet tager udgangspunkt i den position en rytter naturligt indtager på de kendte racercykler, for derved at fastholde ham/hende i denne position for at opnår den bedste aerodynamiske stilling.

Mange af disse cykler kan umiddelbart virke lidt for fantasifulde og tåbelige, men netop igennem leg med materialer og form kan man ofte komme væk fra vanens magt.  Udforsk selv de mange sjove og konstruktive forslag blandt de 19 nominerede produkter som alle kan ses på Taipei Cycle Show’s hjemmeside.  Hvem der vinder vender vi tilbage til.

Link

CYKELPORTALEN