CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

 Copyright: ECF Hvad er den hurtigste måde at få salget af cykler til at vokse i Europa ?. Hvordan kan cykelindustrien fordoble antallet af...

 Copyright: ECF

Hvad er den hurtigste måde at få salget af cykler til at vokse i Europa ?. Hvordan kan cykelindustrien fordoble antallet af cyklister i Europa ?  Hvordan kan cykelindustrien frigøre 6 billioner til fordel for cykling ?

Alle i cykelindustrien behøver svar på disse spørgsmål som vil være med til at forme fremtiden . Modvilje blandt flere lande gør at den enorme potentiale ikke for alvor udnyttes. Hvis cykelniveauet i Europa var på niveau med foregangslandet Danmark  kunne der sælges 30 million flere cykler hver år. Alene en fordobling  vil øge markedet med 10 million cykler.  Men det kommer ikke af sig selv.  Ensrettede regelsæt  er vejen frem og med investeringer fra hele cykelbranchen.

Torsdag den 30 august afholder ECF Cycling Industry Club et spændende møde hvor René Takens, CEO of Accell Group og Præsident of COLIBI; Stan Day, President for SRAM og ophavsmand til SRAM Cycling Fund bl.a giver dres bud på fremtiden.

 Copyright: ECF

Husk datoen:

The Cycling Industry Club (CIC, ADFC og ECF) inviterer til The Advocacy Summit ‘Advocacy Means Sales’

Torsdag den 30 August fra 16:30-18:00 i Berlin room, på EuroBike Global Show, Freidrichschafen  

Drinks and Fingerfood provided.

 

Link

 

 

CYKELPORTALEN