CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Hvis din cykel var et vikingeskib Hvis din cykel var et vikingeskib
Vikingeskibsmuseet danner rammen om to spændende og anderledes foredrag den 25 og 31 maj med relation til cykelteknik vs vikingeskibsteknik Hvis din cykel var et vikingeskib

 

Den 25. maj åbner Vikingeskibsmuseet i Roskilde  en lille særudstilling skabt i samarbejde med PRONGHORN RACING og Team Danmark.

Vikingeskibsmuseet danner rammen om to spændende og anderledes foredrag den 25 og 31 maj med relation til cykelteknik vs vikingeskibsteknik

Udstillingen hedder Hvis din cykel var et vikingeskib og sammenligner to aero-racercykler fra PRONGHORN RACING og Rasmus Lunds banecyklingshjelm med museets to lange krigsskibe.Du kan læse mere på vikingeskibs museet hjemmeside her.

Den 31. maj afholdes det andet foredrag, hvor Team Danmarks præstationsingeniør Andreas Top Adler møder en af museets erfarne bådebyggere til en snak om aero- og hydrodynamik, performance geometri, kraftoverførsel, form og funktion mv. Andreas har siden 2013 være at finde på sidelinjen hos banelandsholdet, de olympiske landevejsryttere – og  optimerer nu udstyret hos nogle af de bedste danske enkeltstartsryttere, som vil være at finde på startstregen i årets Tour de France.

Foredraget foregår kl. 19.30 på Vikingeskibsmuseet og du kan læse mere i nedenstående link og pdf

 

CYKELPORTALEN