CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Hvad er Circular Cycling ? Hvad er Circular Cycling ?
Få styr på begreberne bag Cirkulær Cykel Produktion Hvad er Circular Cycling ?

Cykelbranchen er som så mange andre brancher stadig en industri, hvor det primære er at tjene penge og hvor bæredygtighed og genbrug nok kommer i anden række, fordi det står i skarp modsætning til hele den samfundsmodel største delen af verden cykler efter.

  • Duer Circular Cycling til noget ?

Det kræver nytænkning og i mange tilfælde at vende tingene på hovedet. Det er svært og det tager lang tid specielt for de store økonomiske stærke cykel lokomotiver, der hånden på hjertet, trækker pinen så længe som overhovedet muligt.  Men stadig flere og flere prøver i det små, nogle mere helhjertet and andre. Industrien kan heller ikke sige sig helt fri for at bruge det lidt som greenwashing under hentydning til at en cykel under alle omstændigheder må være mere bæredygtig, hvorefter man overplastrer den med motorer og batterier :o)

Der er rigtigt mange gengangere og genbrug på allerede eksisterende filosofier, men et udmærket indspark. Døm selv om det er noget du kan bruge…

Circular Cycling er en “gratis” eBog udgivet i forbindelse med COP28.  Her kan alle få et “gratis” indblik i filosofien bag den cirkulære markedsøkonomi med relation til cykelbranchen.

Du kan læse og downloade eBogen på

 

CYKELPORTALEN