CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Hunt 42 Limitless Gravel Adventure Hunt 42 Limitless Gravel Adventure
De nye HUNT 42 Limitless Gravel Adventure kulfiber hjul, er bygget til hurtige og krævende ultra-eventyr udholdenhedsløb Hunt 42 Limitless Gravel Adventure

Hunt Wheels har på få år kæmpet sig helt frem i topligaen af hjulproducenter, på lige fod med kendte brands som DT Swiss, Mavic og Zipp.

Hunt 42 Limitless Gravel Adventure hjulsættet er som navnet antyder til krævende gravel/bikepacking eventyr

Det nye hjulset er designet specielt til begivenheder som Traka, Unbound XL og Silk Road Mountain Race, og ifølge HUNT selv leverer de nye hjul klasseførende aerodynamisk ydeevne uden at ofre den holdbarhed, der kræves til hurtige, krævende ture.

Hunt brugte den samme profil fra deres 42 Limitless Gravel-hjul, men med et nyt H_Ratchet-system, der er dobbeltsidet med to flydende skralderinge, med 40 tænder og hurtig ni-graders indgreb. Egertallet er steget til 24/28 (fra 20/24) for at sikre pålidelighed, når du kører på belastede gravelunderlag. Egerniplerne er nu lavet af messing for holdbarhed under alle vejrforhold. Og den 36 mm brede fælgprofil blev optimeret af Hunt’s ingeniørteam til at være yderst effektiv med brede 38-42 mm dæk. Det nye hjulsæt kan allerede nu forudbestilles til levering i august måned i begrænset antal.

Nøgle specifikationer

  • 700c fælge Designet af HUNTs interne ingeniørteam, HUNT Limitless Technology leverer brancheførende sidevindsstabilitet verificeret af glatte styremomentdata bevist i vindtunneltest. 25 mm indvendig og 36 mm udvendig bredde, og en 42 mm u-formet profil.
  • Superglatte Revo-lejer giver hurtig rullende ydeevne. Dobbelte fuldkontakttætninger og langtidsholdbart, varmebestandigt fedt beskytter mod vandindtrængning i længere serviceintervaller.
  • Designet omkring en 25 mm indvendig fælgbredde optimeret aerodynamisk til 38-42c grusdæk. Har et fastholdelsesdesign med krogede dæk for sikkerhed, fuldt ETRTO-kompatibelt og slangeløst klar.

  • Center-lock Nyt H_Ratchet dobbeltsidet system (med to flydende skralderinge). Med en 40t skraldering, der resulterer i kun 9˚ indgreb. Freehub drager fordel af H_Ceramik anti-bid coating for at sikre maksimal holdbarhed.
  • J-bend Pillar Wing eger med aerofoil profil. Testet og bevist for at give aerodynamiske fordele i forhold til flade eller bladede muligheder både fra Pillar og andre konkurrenter.
  • Alle  hjul er bygget og færdigbehandlet i hånden, inklusive en fuld kvalitetskontrol inspektion.
  • Tubeless tape & ventiler, ekstra eger, akseladaptere (udfyld venligst den enkle formular efter kassen for at vælge den ønskede størrelse).
  • Komplet vægt: 1642 gram
  • Pris: 1.400 Euro

Link

 

CYKELPORTALEN