CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Med den fuldt affjedret GrassHopper har liggecykel specialisten HP Veloteknik introduceret en hurtig tur cykel med et ny udviklet og særdeles komfortabelt sæde. Grasshopper...

ghf_liegerad_faltrad_zug
Med den fuldt affjedret GrassHopper har liggecykel specialisten HP Veloteknik introduceret en hurtig tur cykel med et ny udviklet og særdeles komfortabelt sæde.

Grasshopper er den første liggecykel der er udstyret med verdensnyheden Body Link, det første sæde der tilpasses ryggens naturlige og individuelle svaj. Med kombinationen af en stiv, anatomisk formet sæde-skal, og et konkavt ryglæn med plads til rygsøjlen, støttes ryggen optimalt. Ryglæn og sæde tilpasses cyklisten ved at løsne to hurtigspænder/quick releases. Sædets forreste kant kan justeres i højde og hældning og lændestøtten kan dermed tilpasses individuelle behov. Ryglænet har de samme muligheder for justering. I bytrafik er det en fordel med oprejst ryglæn, på langtur er det en fordel med en tilbagelænet og behagelig siddeposistion, der giver den fulde fordel af Grasshoppers aerodynamiske design.

GrassHopperen er en adræt cykel med en længde på kun 170cm, og med 110mm i vandring på baghjulsaffjedringen giver det en meget behagelig kørsel.

HP_GrassHopperFx_race_BodyLinkSitz_linksGrassHopperen foretrukne område er landlig veje og spor. GrassHopperen er en adræt cykel med en længde på kun 170cm, og med 110mm i vandring på baghjulsaffjedringen giver det en meget behagelig kørsel.

Endelig kan cyklen sammenfoldes for let og bekvem transport.

GrassHopper forhandles i Danmark af Cykeloptimisten. Den vejledende udsalgspris for basismodellen er 15.775,-

Læs og se mere her

CYKELPORTALEN