CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

H&M lancerer dagligdags cykeltøj H&M lancerer dagligdags cykeltøj
Langt de fleste store fabrikanter af cykeltøj, har længe anset cykeltøj til dagligdagsbrug for lidt af et modelune,  der nok gik over af sig... H&M lancerer dagligdags cykeltøj

Langt de fleste store fabrikanter af cykeltøj, har længe anset cykeltøj til dagligdagsbrug for lidt af et modelune,  der nok gik over af sig selv. Men den tid er sikkert ovre, nu hvor den svenske tøjgigant H&M (Hennes & Mauritz) lancerer en ny cykeltøjserie til dagligdagsbrug.  Tøjserien er lavet i samarbejde med Brick Lane Bikes i London og kommer på markedet den 7. marts næste år i mere end 180 butikker verden over samt som online salg.

Tøjserien der består af 11 modeller i første omgang til mænd, er udviklet i samarbejde med Brick Lane Bikes of  East London, og kombinerer funktionalitet fra cykeltøj med flot og afslappet bystilsdesign til brug på cykel og til daglig brug på arbejde fritid m.m.  Tøjet er udviklet af H&M og testet og godkendt af Brick Lane Bikes, som er en af de førende custom-bike specialister. Inspirationen er hentet fra den populære vintage bølge og sportstøj. Der er lagt stor vægt på så vidt muligt at bruge naturmaterialer som organisk bomuld, genbrugs bomuld og genbrugs polyester.

se video præsentationen her H&M for “Brick Lane Bikes” collection

Cykling er et globalt fænomen
“Vi er meget tilfredse med H&M for Brick Lane Bikes kollektionen.  At skulle arbejde sammen med H&M om at udvikle tøj som kombinerer cykling med urban møde har passet perfekt til os. Det er precis hvad vi gør og hvad vi er best til” siger Feya Buchwald, grundlægger af  Brick Lane Bikes.

“Det har været spændende at udvikle denne nye tøjserie med Brick Lane Bikes. Cykling er et globalt fænomen, hvor så mange vælger at cykle både som daglig transport og for sjov. Denne kollektion har alle de features og funktionalitet den slags bruger har behov for kombineret med god stil” siger Peter Klusell, designer ved H&M.

Om H&M
Hennes & Mauritz AB blev grundlagt i 1947 af  Erling Persson i Vesterås i Sverige . Firmaet har idag mere end 2700 forretninger i 40 lande og 94.000 ansatte.

Cykelportalen vender tilbage med flere detajler når den nye tøjserie bliver præsenteret til foråret.

Link

 

CYKELPORTALEN