CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Motorcykelfolket har kendt til det længe og de professionelle cykelryttere bruger det i cykelløb som Tour De France og Giro de Italia.   Disse produkter...

Motorcykelfolket har kendt til det længe og de professionelle cykelryttere bruger det i cykelløb som Tour De France og Giro de Italia.   Disse produkter har hidtil været baseret på mobiltelefoner og radiokommunikation.

HIOD One lancerer nu  verdens første sports kommunikator som har direkte forbindelse til dine venner, telefonsamtaler og musik.
Det er det Halmstad baserede svenske firma Free2Move som står bag det nye produkt. CEO Per-Arne Wiberg siger: “Selvom cykelsporten hele tiden udvikler sig har kommunikationen mellem ryttere indtil videre  haltet noget bagefter, byggende på com-radio og mobiletelefoner”.

HIOD One har fem kerneområder:

Paltalk
Denne funktion gør det muligt for dig at tale med op til 5 af dine venner via en Bluetooth®  forbindelse der har en rækkevidde på 400 meter. Smart til at fortælle andre i en cykelgruppe at der er forhindringer, eller de skal se den flotte udsigt.

Mobile & Music.
Med HIOD One kan du let betjene din mobiltelfon, streame musik eller tale i den uden at skulle  have hænderne fra styret. Det hele klares fra den fikse kontrolenhed som monteres på styret.

Safety & Control.
Det innovative design, gør HIOD One let at bruge og betjene. Kontrolenheden har et kontrastrigt OLED display og tydelige og letbejente knapper.

Sound & Design.
Lyd og støjreduktion er i høj kvalitet, hvillket gør det let at tale og forståelse fin i kombination med god komfort.

Tekniske data.
Control enhed: 65,3 x  56 x 23,6mm (W x H x D), 55g
Voice enhed: 45,7 x 90,6 x 15,3 (W x H x D), 50g
Mikrofon: 8g (inkl. kabel)
Øretelefoner: 10g (inkl. kabel)

Produktet vil snart kunne købes online.  Hiod Sports er også på udkik efter forhandlere og distributører der kan kontakte:
sales@hiodsports.com

Link

CYKELPORTALEN