CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Danmarks største og ældste cykelgrossist HF Cykler har afholdt In House messe for cykelforhandlere i Messe C i Fredericia. Vi var med på en...

Danmarks største og ældste cykelgrossist HF Cykler har afholdt In House messe for cykelforhandlere i Messe C i Fredericia. Vi var med på en kikker. HF Cykler repræsenterer mere end 23 brands deraf flere af deres egne.   I den store hal i Fredericia var der alene mere end 130 cykler til skue.  Her er lidt af højdepunkterne.  Se billeder i vores galleri her.

Helmmate
ER et nye spændende dansk udviklet produkt. Det består af en lille saddeltaske hvori der er en lille overtrækspose som trækkes over hjelmen når den er placeret på sadlen. På den måde er bde saddel og hjelm beskyttes mod vind og vejr. Samtidig kan posen låsen med en lille kodelås. En smart løsning til bycyklisten

Principia
Principia startede oprindeligt med aluminiums rammer og satte i mange år standarden for den type rammer.  I dag er det hovedsagelig kulfiber der er på programmet, men Principia har genintroduceret et par nye aluminiums rammer, hvor den gamle tradition med ovale styrrør og de overdimensionerede skrårør, er holdt i hævd.  Ud over deres dyre racercykler og mountainbikes, har de også en ny serie dagligdagscykler i friske farver.

Lazer
Helium er en ny tophjelm fra Lazer Sports.  Finjusteringen er placeret på toppen istedet for normalt på bagsiden. Det gør den meget mere tilgængelig.  En smart finesse er de små mangneter som kan monteres så man kan bruge samme firmas brille uden de irriterende stænger. Foruden den normale placering kan brillen også sættes oven på hjelmen.

Raleigh
Classic De Luxe Plus er en ny serie damecykler med elmotor. Elmotoren er diskret placeret i fornavet, mens batteriet sidder i en saddeltaske, hvorfor cyklen ligner den almindelige model til forveksling.

MBK
branded lever og har det godt.  Til den nye sæson er designet stilrent med gennemført farvevalg hele vejen igennen fra ramme til skærme.  Indvendige gear og tromlebremser er også blandt nyhederne.

CatEye
Nano Shot Plus er en 600 lumen genopladelig cykellygte som både lyser fast og blinker samtidig for øget synlighed i trafikken. Den kan oplades via USB stikket på ens computer mens men er på arbejde.

Link

 

CYKELPORTALEN