CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Hey Cycle fik Eurobike Award Hey Cycle fik Eurobike Award
Danske Hey Cycle løb med en af de eftertragtede Eurobike Award priser på dette års Eurobike. Hey Cycle fik Eurobike Award

Hey-Cycle-02

Hey Cycle fik en af de eftertragtede Eurobike Awards for deres stilrene cykellinie. Hey Cycle tager udgangspunkt i tre ting:  Enkelthed, Kvalitet og Passion.  Designet uden at gå på kompromis. Kun de bedste materialer er brugt til at skabe den unikke og enkle nordiske stil.

 

Inspirationen
Cykling er den smukkeste form for transport og samtidig er det løsningen på mange daglige udfordringer forenet med sundhed og miljø.  Hey Cycle er dansk og vi er opvokset med cykling som en naturlig del af vores hverdag. De helt unikke cykelforhold i Danmark gør det i mange tilfælde langt hurtigere, at tage cyklen frem for bilen, for ikke at tale om parkering og omkostninger. Det er nok også grunden til at så mange i Danmark cykler. Når det er sagt findes der desværre alt for mange dårlige cykler på cykelstierne.  Cykler det ødelægger den gode cykeloplevelse.

Vi elsker at cykle og alt hvad Hey Cycle designer er for at hædre cyklen og for at gøre cykeloplevelsen endnu bedre.  Hey Cycle er ensbetydende med den højeste kvalitet, design og perfekte køreegenskaber i alt sin enkelthed.  At lave noget kompliceret er nemt, mens det at holde det enkelt  er meget mere kompliceret.

HeyCycle

 

Baggrunden
Vi elsker cykler og cykling. Hey Cycle er et lille men hurtigt voksende dansk firma. Alle ansatte cykler dagligt til og fra arbejde og I deres fritid. Vi nærer alle en stor passion for cykling, hvilket er grundstenen i Hey Cycle.
Bjarke Schmidt Nielsen, tidligere professionel cykelrytter fra  Team CSC fik ideen til Hey cyklen i 2011.  Siden er de mange års erfaringer fra sin tid på landevejene, blevet brugt til at skabe en cykel med en geometri og et design som sætter en helt ny standart for hvordan en cykel skal være, se ud og føles. Peter Kongaard Jørgensen er den anden del af Hey Cycle og har mere end 20 år i cykelbranchen et velrenommeret navn og en erfaring vi ikke kunne være foruden. Peter er stadig en meget aktiv cyklist og del af  Team Rynkeby.

 

Link

CYKELPORTALEN