CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

HeavyDuty Endura MT500 vinter kollektion HeavyDuty Endura MT500 vinter kollektion
Den pris vindende skotske Endura vinterkollektion MT500 bliver endnu bedre HeavyDuty Endura MT500 vinter kollektion

Skotske Endua MT500 kollektionen har siden sin introduktion vundet mange design priser.  Den vandtætte MT500 jakke giver den ultimative beskyttelse for dem som vil på vinter mountainbike, suppleret med de lange termo bukser. Vindtætte, vandtætte, isolerende og åndbare.  Endura bruger den banebrydende ExoShell60 stof.

MT500 WATERPROOF JACKET
Vinter cykeljakke med ExoShell60™ tre lags vandtæt stof som kan håndtere 60,000 gm/m2/24hr vandtæthed og åndbarhed uden brug af PFC’s.

En heavy duty MTB funktionalitet med stræk paneler, ventilations huller under armene. Forstærkninger på skuldre og ryg for brug af rygsæk, vandtætte lynlåse og lommer til mobil og andet tilbehør.  Flere størrelser og to farver.

MT500 WATERPROOF TROUSER
Multipanel overtræks bukse med to vejs lynlås i fuld benlængde, der går det let at få dem uden over sko. Har samme  ExoShell60™ tre lags stof som jakken.  Bukserne har endvidere indvendige Clickfast™ som går det let at fæstne de korte bukser eller short. Fås i sort med reflekser.

Endura har 90 dages returret. det betyder at de kan få dine penge tilbage eller bytte til et andet Endura produkt hvis du ikke er 100 % tilfreds.

Link

 

CYKELPORTALEN