CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Hase Bikes præsenterer BÆSTET Hase Bikes præsenterer BÆSTET
Ofte fejrer cykelproducenter deres jubilæer med en specialudgave af deres produkter, men ikke Hase Bikes som præsenterer et spektakulært pedal drevet insekt...  Hase Bikes præsenterer BÆSTET

Hase Bikes behøver ingen nærmere præsentation. Gennem 25 år har Marec Hase og hans team produceret en række banebrydende liggecykler og trikes.  Derfor skulle jubilæums produktet være helt unikt og en smule skørt. Inspirationen til bæstet kommer fra den hollandske multikunstner Theo Jansen  “Strandbeesten” (“sandbæstet”)  Hase Bæstet bygger på eksisterende  produkter fra Hase Bikes og er blevet til med tilladelse fra Theo Jansen hvorfra konstruktionen til benene er hentet.

Bæstet som siden blev til to,  blev præsenteret på den netop afholdte Spezialradmesse i Tyskland.  Hvor strandbæstet er en kunstinstallation som bevæger sig ved hjælp af vinden, er Hases naturligvis pedaldrevne. Little Beast og Big beast bygger på på henholdvis en Kettwiesel og Pino ramme.

På spørgsmålet om de vil gå i masseproduktion siger Marec, ” Vi vil bruge dem på forskellige shows hvor publikum vil have mulighed for at prøve dem. De er primært skabt for sjov og for at markere vores jubilæum på en anderledes måde”

Til premiere forestillingen havde Hase allieret sig med den kendte tyske skuespiller Waldemar Kobus, som forøvrigt selv cykler på en Hase model gennem mere end 10 år. Gik du glip af af præsentationen og vil du have indsigt i en meget speciel cykelproduktion, så holder Hase Bikes åbent hus fredag den 28 juni.  Læs mere på deres hjemmeside

Se video her

Link

 

CYKELPORTALEN