CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

  En af Tyskland absolut største og ældste cykelgrossister Hermann Hartje KG, åbner nu kontor i Danmark.  Hartje har allerede filialer og salgskontorer i...

 

En af Tyskland absolut største og ældste cykelgrossister Hermann Hartje KG, åbner nu kontor i Danmark.  Hartje har allerede filialer og salgskontorer i Østrig og Holland og åbner nu kontor i Århus under ledelse af  Country Manager Mathieu Feder (31) som har mange års brancheerfaring, både i Danmark, og fra andre europæiske lande.

Den fransk-fødte Feder har en fortid som eksportmanager hos danske Reelight. Fremover skal han styre et team som består af  Jesper Korsgaard (36) og Christian Nielsen (34), som skal virke som salgsrepræsentanter. Til at passe telefonen og være stemmen ud af til, på kontoret i Århus er ansat Christian Rein (37).


Omfattende produktprogram

Hartje har en meget omfattende produktportofølje som foruden et 1200 siders omfattende reservedelskatalog også omfatter mere end 16 brands der tæller alt lige fra racercykler til mountainbikes og dagligdagscykler.  Ud over deres egen produktprotoføjle er Hartje også eksusiv distributør af Tern foldecyklen på det nordiske marked.  Harte Manufactor giver kunden mulighed for at få designet sin helt egen cykel.  Endelig har Hartje et omfattende program af elcykler som bygger på de mest udbredte teknologier fra Bosch Trans X og Panasonic.  Contec er deres eget komponent tilbehørsmærke som har alt lige fra dæk til lys.
Hartje vil kunne levere centralt fra deres 150.000 m2 store lager i Tyskland til danske forhandlere indenfor 24 timer.

Vi vender tilbage i løbet af foråret med test af flere af Hartjes produkter.

Link

CYKELPORTALEN