CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Håndbygget luksus fra Aston Martin Håndbygget luksus fra Aston Martin
Aston Martin har slået sig sammen med titaniums specialisten J.Laverack og præsenterer en usædvanlig landevejsracer Aston Martin .1R Håndbygget luksus fra Aston Martin

De legendariske Aston Martin sportsvogne får nu følgeskab af en usædvanlig landevejsracer i titanium. Aston Martin .1R er udviklet i samarbejde med J. Laverack der er lidt af en troldmand ud i titanium.  Cyklen der  er 100 % håndbygget og Custom Made på ordre, har en række nye features vi ikke tidligere har set på en landevejscykel.

Aston Martin har slået sig sammen med titaniums specialisten J.Laverack og præsenterer en usædvanlig landevejsracer Aston Martin .1R

 

Cyklen der vejer 7.500 gram komplet har foruden stel i titanium også nogle spændende integrerede skivebremser. Hver eneste .1R cykel produceres fuldstændig skræddersyet til den enkelte ejer. Aston Martin understreger deres minutiøse tilgang med at “designe og fremstille alt fra bunden til de nøjagtige mål på rytteren, naturligvis afspejles i prisen. En firehjulet Aston Martin er just heller ikke nogen folkevogn…

Selve rammen er en blanding af 3D printede titaniums muffer og kulfiberrør.  En teknik som ofte benyttes i Formel 1 sporten.

Aston Martin says, “This ensures a frame that not only delivers an exceptional blend of response and comfort, but also sets new standards of elegance and beauty on two wheels.” og tilføjer “This construction enables precise customisation of tube lengths and frame angles with “micro-millimeter accuracy.”

Men det er ikke kun selve rammen som er Custom Made. Også styret i 3D print kan individuel tilpasses, samt kranksættet som kan tilpasset i længer af 1/10 mm spring.  Potentielle kunder bliver inviteret over til fabrikken for individuel opmåling.

Der er tre elektronieks grupper at vælge imellem fra Campagnolo, Shimano og SRAM. Hjulsættet er et Custom sæt fra AERA Components og dækkene er en særlig udgave af Continental GP5000S i 30 mm bredde. Også sadlen er en specialudgave fra Brooks C13 uden nogen synlige klamper og bolte.

Farven bestemmer kunden naturligvis også og den kan parres med Aston Martin sportsvognen, hvis en sådan skal med i købet. Naturligvis leveres cyklen også med en aluminium- eller kulfiberkasse til rejser eller udstilling, en matchende banepumpe med Alcantara- eller læderbeklædte håndtag og en håndlavet trækasse til opbevaring af det skræddersyede værktøj.

Potentielle købere med de nødvendige økonomiske midler kan kikke forbi på:

 

 

 

 

 

CYKELPORTALEN