CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Gudhjem Bjergløb Gudhjem Bjergløb
Et af Danmarks største cykelsportstalenter afslører et af Danmarks mest udfordrende motionscykelløb på Cykelsportsmessen i Roskilde denne weekend. Gudhjem Bjergløb

Gudhjem-bjergløb

Et af Danmarks største cykeltalenter står i spidsen, når et unikt og udfordrende cykelløb for seriøse motionister præsenteres på Cykelsportsmessen i Roskilde Kongres & Idrætscenter i denne weekend.

Bornholmske Magnus Cort fra Team Cult Energy er den naturlige ambassadør for Gudhjem Bjergløb, der byder på Danmarks eneste ægte hårnålesving, skrappe stigninger og tekniske nedkørsler, og med opløb igennem bjergbyen Gudhjems stejle hovedgade.

Magnus Cort og hans hold skal selv på cyklen samme dag som de mange motionister. Umiddelbart efter at rytterne er kommet i mål i Gudhjem Bjergløb, skydes 2. afdeling af Post Cup nemlig i gang, så hele den danske elite skal ud på samme krævende rute.

Selv for Magnus Cort er det et udfordrende løb.

Gudhjem-bjergløb-01

”Det bliver absolut hårdt,” siger Magnus, der netop har testkørt ruten, og nu glæder sig til at vise de bornholmske landeveje frem for sine cykelkollegaer  ”Det bliver en fantastisk cykeldag for seriøse motionister, netop fordi de bliver efterfulgt af den danske elite,” forklarer Carsten Niberg-Zehngraff, der som medindehaver af Karamel Kompagniet sammen med Bornholms Cykel Club er initiativtager til Gudhjem Bjergløb.

”Motionisterne kommer til at opleve international stemning med afspærrede og ensrettede veje, og i Gudhjems smalle gader forventer vi et stort antal tilskuere, der vil tiljuble rytterne, når de er på vej op ad den stejle bygade.”

Gudhjem bjergløb løber af stablen den 25. MAJ 2014

CYKELPORTALEN