CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

GripGrab InsideGrip GripGrab InsideGrip
Danske GripGrab vandt en Eurobike Award for deres nye cykelhandske med silicone greb indvendigt GripGrab InsideGrip

gripgrab01

GripGrab fik fortjent en Eurobike Awsrd for deres nye innovative løsning på at skabe optimalt greb i cykelhandsker. Cykelhandske konceptet InsideGrip, består af silikone greb påført på indersiden af handsken. Det forbedrer friktionen mellem handsken og håndfladen, og får handsken til at sidde som støbt på hånden og giver derved væsentligt forbedret greb på styret.

Fingerspidserne har fået samme behandling, så de også sikrer optimalt greb til bremsegreb og gearskiftere. Gennem research og udvikling har GripGrab opfundet og skabt en helt ny måde at tænke greb på.

gripgrab02

To udgaver
De nye handsker kommer i første omgang i to udgaver, Racing og Vertical. Racing er en performance handske på professionelt niveau, der med vores innovative InsideGrip koncept giver et hidtil uset godt greb på styret. Racing er den ideelle mountainbike-løbshandske.

gripgrab03

Vertical er designed til downhill og freeride. Det innovative InsideGrip koncept forhindre glidninger mellem handsken og håndfladen og og giver denne handske det ultimative greb og kontrol.

De nye handsker kommer i den nye 2017 sommerkollektion.

Link

CYKELPORTALEN