CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Gravellir fra Adidas Gravellir fra Adidas
Adidas nye gravel cykelsko skiller sig ud på mere end bare en iøjefaldende farve... Gravellir fra Adidas

Det er ved at være nogle år siden vi sidst har set  specifikke cykelsko fra Adidas,  men med deres nye Gravel Shoes ser det ud som om at de er igang med en større relancering hvor der er flere andre nye spændnede cykelspecifikke produkter på vej.

Den nye sko kombinerer en gåbar sål med snørrelukke og en tætsiddende sok så du slipper for skidt kommer ind i skoen. Egentlig en gammel nyhed taget fra vinter cykelsko, men her i en meget lettere og mere fleksibel løsning.  Overdelen er i noget som Adidas kalder Primegreen som er en blanding af genanvendeligt polyester i praksis ca halvdelen af det.

Den kraftige sål er udformet med en række små gummidutter der giver godt greb. de minder lidt om det mønster vi kender fra Schwalbe One dækkene. Hullet til klampen er rigeligt forsænket til at Shimano klamperne ikke vil støde på.  Adidas udbyder skoen i et imponerende antal forskellige størrelser både til mænd og kvinder. Er det hidsige farvevalg for meget, fåes den også i en mere neutral sort farve

Specifikationer

  • Materiale: Primegreen 50 % genanvendeligt
  • Størrelser: 36 til 48
  • Farver: Pulse Aqua og Core Black
  • Pris: kr.1.499,-

Link

CYKELPORTALEN