CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Gravel made in Taiwan Gravel made in Taiwan
Racercykel, Crosscykel, Gravelbike, Turcykel, Do It All... WoHo Wildcard kan det hele... Gravel made in Taiwan

Størsteparten af den cykelstyrke som de store kendte brands smykker sig med er Made In Taiwan. Og det er der bestemt ikke noget i vejen med. Den gamle genstridige ø provins som mainland China prøver at holde i meget stramme tøjler, har om nogen markeret sig som producent af kvalitets cykelrammer, hovedsaglig som OEM producent. Men Taiwanserne kan skam også selv. En af dem er WoHo Bikes, der  kom til verden i 2015 gennem en Kickstarter kampagne for deres temmeligt fikse mini værktøj WoKit.

Som altid går det stærkt på Taiwan også for WoHo som nu foruden værktøjer også har et komplet program i Bikepacking tasker.

Men nyeste og mest interessandte udspil, er et brag af en Do It All cykelramme i CrMo stål med alt i fittings samt udskiftelige gear- stikaksel dropout, så den kan monteres både med de klassiske QR hjul og stikaksler eller den nye standard 15x100AT 1 thru aksler.

Rammen har rigeligt med plads i bredden til både 700c x 45 eller 650B x 2,1″.  Det er muligt at forudbestille den nye ramme nu med 30 % depositum.  Totalprisen på godt 700 Us dollar virker bestemt heller ikke afskrækkende. Der kan vælges mellem forskellige størrelser, farver og forgafler. WoHo kan også sammensætte en komplet cykel med dit drømmeudstyr.

WoHo Bikes er forøvrigt også leveringsdygtige i mere landevejs orienterede rammer både i stål og titanium med kulfiberforgaffel.

WoHo Bikes er på udkik efter interesserede forhandlere og distributører  i Europa.  Interresserede kan kontakte dem via kontaktformen på WoHoBike.com

Link

 

CYKELPORTALEN