CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Gratis kogebog for outdoor entusiaster Gratis kogebog for outdoor entusiaster
The Bikepacking Cookbog er en gratis kogebog for beviste udemennesker Gratis kogebog for outdoor entusiaster

Når talen kommer på unødvendigt overforbrug og udvikling af en masse unødvendige dimser og ikke mindst emballage, kan outdoor branchen, til trods for at den sælger drømmen om det simple udendørsliv, heller ikke helt se sig fri.

Alle der tager på weekendvandring eller Bikepacking eventyr kender sikkert poserne med frysetørret morgen og aftensmad, og tager ofte sig selv i når lejrpladsen forlades at have store mængder af unødvendig emballage der naturligvis skal tages med derfra.

Træt af dyrt frysetørret mad og unødvendig glitret emballage

Det er sjældent at der bliver tilbudt noget gratis og oplysende i vores så forbrugs og pengefikserede verden, men med The Bikepacking Cookbook har Matthew Kadey skrevet en nyttig lille eKogebog der tilmed er gratis at benytte. Her finder du masser af tips til at gøre dit udelivs køkken både sundt og billigt, med behørig hensyn til den køb og smid væk kultur som i høj grad præger Outdoor mad branchen.

Bogen er opdelt i Morgen, Middag og Aften og er lige til at gå til for alle… Den er tilmed skrevet i et format, så den er let at læse på din smarte telefon :o) De simple opskrifter er tænkt til at blive lavet hjemme på køkkenbordet, og så tage med på turen. Vil du spare en masse penge og emballering, så er opskriften her ;o)

Du kan hente bogen som pdf fil på: thebikepackingcookbook

CYKELPORTALEN