CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Græsk cykelmytologi Græsk cykelmytologi
Coco-Mat.Bike er ikke en cykel - den er et statement Græsk cykelmytologi

Cyklen er meget mere end bare et transportmiddel og sportsredskab – den kan også være et statement eller udtryk for en livsstil – eller måske noget så banalt som et pynteobjekt.

Coco-Mat cyklerne er en græsk udviklede- og producerede cykler med en klar mission

En cykeludfordring fra Amsterdam til Athen for Paul Efmorfidis og hans søn var startskuddet. Almindelige cykler var ikke tilstrækkelige.

COCO-MAT.bike er en rejse gennem naturens bæredygtige ressourcer, menneskelig visdom og kærlighed til materialer og gammelt håndværk. Forestil dig et lille frø, sat med omhu og respekt inde i vores planet Jorden. Et par år efter bliver dette frø til en cykel. Den kører stolt og med stil rundt i verden og spreder ordet om bæredygtighed, innovation og glæde. COCO-MAT.bike forbinder dig med dig selv, andre mennesker, steder, ideer og virksomheder.

Ideen til COCO-MAT.bike blev født i det sydlige Grækenland. Under den lyse, generøse og forfriskende sol. Ved siden af ​​det turkise og urolige hav. Den kølige bjergbrise i det nordlige Grækenland gav form og ånde til den første prototype. Vi havde brug for ekspertise, viden og visdom. den fandt de i det gamle og kloge Athen.

Cyklerne er kun en lille udbud af Coco-Mat produkterne. COCO-MAT.bike deler netværket med mere end hundrede butikker rundt om i verden via moderselskabet, COCO-MAT – en førende producent af håndlavede hjemmeprodukter lavet af naturlige materialer.

Læs mere på

 

 

 

 

CYKELPORTALEN