CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Sidste år blev Grace MX  præsenteret som koncept cykel på Taipei Cycle Show. I år kunne den så præsenteres som produktionsklar elcykel.  Cyklen er...

Sidste år blev Grace MX  præsenteret som koncept cykel på Taipei Cycle Show. I år kunne den så præsenteres som produktionsklar elcykel.  Cyklen er udstyret med forskellige toneangivende teknologier.   Gates™ Carbon Drive bæltedrev, Fallbrook Technologi  trinløse gearnav NuVinci N360™  og elmotor fra Bosch e-Bike.  Cyklen bliver produceret i Tyskland nærmere bestemt på Grace produktionsfacilitet i Berlin.

Karl-Heinz Nicolai som udvikelde prototypen har opdelt rammen i tre dele.  Batteriet sættes i nedefra, hvor det er godt beskyttet mod vand og skidt. Motoren er også helt integreret i rammen og viklet 45 grader. Det giver bedre frihøjde. Alle kabler og ledninger er integreret i rammen.


Det innovative ramdesign, i kombination med de tekniske komponenter er lige så imponerende. Især den unikke kombination af ​​Gates ™ Carbon Drive (remtræk) og NuVinci seamlessshifting, trinløs N360 drivetrain og den  kraftige Bosch motor giver en helt ny oplevelse for elcyklisten, uanset om det er on.- eller offroad.  Gates Carbon Drive bæltedrevet har sammenlignet med almindelige kæder mere end 20 procent større  trækstyrke, her en slankere profil og forbedret funktionalitet i snavs og mudder.  I kombination med NuVinci N360 giver det et lækkert trinløst gearskifte. Hjertet i cyklen er den integrerede Bosch midt-motor, som har en vægtfordeling  der er velegnet til svært terræn. Den  er meget kraftfuld, og giver nemt og hurtigt en acceleration af e-cyklen op til 45 km / t .  Den oprejste kørestilling øger kørekomfort. Elmotoren kan kontrolleres i fire forskellige indstillinger – Eco, tour, sport og speed.

Grace MX er monteret med RockShox fjederforgaffel, Avid bremser og Ride fælge. Selvom Grace MX først og fremmest er tiltænkt e-mountainbike, giver den også behagelig køreoplevelse i byområder, og med Busch og Muller lygter og andet tilbehør til rådighed er det muligt at tilpasse cyklen til bycykling.  Grace MX kommer på markedet til  april 2012 i to størrelser (M – 46 cm

og L – 51 cm)  og i mat sort farve. Den vejl. udsalgspris starter ved godt kr. 25.000,-

Link

 

 

CYKELPORTALEN