CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Tilbage i 2009 fik GoCycle en Eurobike Award for deres banebrydende el foldecykel. Cyklen står i mine øjne stadig for noget af det mest gennemførte...

Tilbage i 2009 fik GoCycle en Eurobike Award for deres banebrydende el foldecykel. Cyklen står i mine øjne stadig for noget af det mest gennemførte og nytænkende design indenfor cykler. Det er sjældent at finde en cykel der er så gennemarbejdet og kompromisløs ned i hver eneste detajle, og hvor der helt konsekvent er opfundet og brugt nye løsninger fremfor at tage til takke med de allerede eksisterende, alene af den grund at de ikke passer ind i sammenhængen.

Det hører efterhånden til sjældenhederne at udgive mk. II versioner af produkter. Men når den grundlæggende konstruktion og funktionalitet er optimal, hvorfor så opfinde den dybe tallerken en gang til men i stedet koncentrere om de områder, hvor der er sket forbedringer. GoCycle G2 hedder barn nummer to i rækken og den er forbedret på en mængde afgørende punkter.  De væsentlige er en lavere vægt og forbedret rækkevidde på batteridrift.

Link

CYKELPORTALEN