CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Giro lancerer nye tøjkollektioner Giro lancerer nye tøjkollektioner
Med Chrono og Ride lancerer Giro bæredygtige tøjserier til henholdvis landevejs og mountainbike cyklisten Giro lancerer nye tøjkollektioner

Giro Sport Design lancerer to nye bæredygtige tøjserier til henholdvis landevejs- og mountainbike cyklisten

Chrono Elite
Giros letteste og sejeste beklædning nogensinde, Chrono Elite, tilbyder en sofistikeret stil, moderne pasform og Renew Series genbrugsmaterialer, alt sammen samlet i et minimalistisk æstetisk  moderne look med  følelse af høj ydeevne. Farvevalget er rigt men alligevel underspillet for minimalist branding. Chrono Elite-trøjer og bibshorts er tilgængelige både i udførsel til mænd og kvinder til priser mellem  119 € og 169 € (danske priser var ikke oplyst ved red. afslutning)

Alle stofferne i Chrono Elite-kollektionen inkluderer genbrug, , hvor trøjen bruger den højeste mængde bæredygtige materialer i Renew-serien. Giro Renew Series-produkterne er lavet med genanvendt nylon, polyester, elastan og Econyl® Lycra® lavet af genvundne fiskenet og andet havaffald. Mindst 50 % af det færdige produkt skal bruge stoffer og materialer med genbrugsindhold for at opnå Renew Series-betegnelsen. 54 % af Giros hele tøjlinje bruger genbrugsmaterialer, og 55 % bruger bluesign® godkendte materialer. Giro bevæger sig også væk fra at bruge langkædede DWR-belægninger i vejrbestandige produkter, hvor det er muligt, og skifter til nye PFC-fri belægninger, som har en meget lavere miljømæssig negativ indvirkning.

“Chrono Elite-kollektionen er kulminationen på flere års design og test i den virkelige verden, og jeg ved, at ryttere vil se og føle, hvor høje disse stykker er,” sagde Giro’s Apparel Product Manager Margaux Elliot, som også leder mærkets bæredygtighedsinitiativer. . “Ligesom pasform, funktion og stil altid er topprioriteter for Giro-tøj, så er bæredygtighed det også. Alle styles bruger genbrugsmaterialer, og jeg er stolt af det store skridt, Chrono Elite-kollektionen repræsenterer i vores rejse mod at reducere vores indvirkning på planeten uden at ofre en smule ydeevne.”

Chrono Elite-trøjen til mænd og kvinder er konstrueret med stor opmærksomhed på detaljer, herunder laserskårne ærmeåbninger, ultralette mesh-sidepaneler og et fuld mesh-bagpanel, der hjælper med at regulere kernetemperaturen, mens luftstrømmen maksimeres. Designet er diskret, men alligevel funktionelt, med reflekterende accenter for synlighed og tre udvidelige opbevaringslommer, der giver rigelig plads til alle væsentlige ting, plus en sikker lynlåslomme til værdigenstande.

Herre Chrono Elite Bib Short og kvinders Chrono Elite Halter Bib Short kombinerer kompression med ideel komfort til at støtte musklerne gennem mange timer og intense træningspas. Et helt nyt Chrono Elite-skind er konstrueret af Elastic Interface og har et termostøbt vaskeskind med quad-densitet med perforeret skum for maksimal luftgennemtrængelighed. Ultra-høj densitet 200 kg/m3 skum er strategisk placeret i områder, der har brug for mest beskyttelse, og med en tykkelse på 13 mm undgår det unødvendig bulk. Med lette stropper for ultimativ komfort over skuldrene, en lidt længere indersøm for en “pro style” pasform og ekstra brede bengribere for at holde hagesmækkene sikkert på plads.

Ride
Ride-kollektionen er en spændende ny udvidelse af deres mountainbike-beklædningssortiment, der kombinerer komfort, ydeevne og holdbarhed med alsidig styling, der problemfrit kan skifte til livet af cyklen. Ride-tøjet er fremstillet med Renew Series genbrugsnylon og polyester og anvender strategisk materialer som 4-vejs stretch Havoc Durablend og drirelease® merino/polyesterblanding med mønstre, der understreger alsidighed til tøj, der ser godt ud og føles godt overalt på bjerget. Giro Ride-trøjer og -shorts er tilgængelige med det samme hos autoriserede Giro-forhandlere til mellem  84 € og 109 €

Giro Renew Series-produkterne er ligesom Chrono serien lavet med genanvendt nylon, polyester, elastan og Econyl® Lycra® lavet af genvundne fiskenet og andet havaffald. Mindst 50 % af det færdige produkt skal bruge stoffer og materialer med genbrugsindhold for at opnå Renew Series-betegnelsen. 54 % af Giros hele tøjlinje bruger genbrugsmaterialer, og 55 % bruger bluesign® godkendte materialer. Giro bevæger sig også væk fra at bruge langkædede DWR-belægninger i vejrbestandige produkter, hvor det er muligt, og skifter til nye PFC-fri belægninger, for lav  miljømæssig belastning.

 

“Ride er resultatet af mange års iterativt design og løbende test i den virkelige verden, der opfylder kravene fra ryttere og introducerer nye valgmuligheder inden for silhuetter, der fungerer godt både på og uden for cyklen,” sagde Giro’s Apparel Product Manager Margaux Elliot, som også er lede brandets bæredygtighedsinitiativer. “Ridebeklædning leverer den pasform, funktion og stil, der altid er topprioriteter for Giro-beklædning, samtidig med at vi tilpasser vores mål, mens vi stræber efter kontinuerlige fremskridt inden for bæredygtighed. Som en del af Renew-serien bruger stofferne, der bruges til disse styles, genbrugsmaterialer, og jeg er stolt af det store skridt, som Ride-tøj repræsenterer i vores rejse mod at reducere vores indvirkning på planeten uden at ofre ydeevne eller holdbarhed.”

Ride Short starter med Giro’s Havoc Durablend-materiale, der byder på 4-vejs stretch for komfort hele dagen kombineret med holdbarheden af ​​nylon. Dette materiale er nu lavet af genbrugsnylon som en del af vores Renew-serie, den første mountainbike-shorts, der er en del af denne bæredygtige kollektion. Indersømmen er 4″ kortere end Havoc Short, hvilket gør den mere alsidig, mindre poset og fantastisk til varmere vejr eller ridning uden knæbeskyttere. For at tilføje den mere alsidige stil har Ride Short også 2 baglommer, inklusive en med lynlåslukning, foruden standard håndlommer og sikker lynlåslomme i siden. Den øgede sikre opbevaringskapacitet gør denne korte overgang let fra spor til bagklap og videre.

Ride Jersey starter med vores drirelease® merino/polyester blandingsstof. Dette stof kombinerer drirelease®s permanente fugttransporterende ydeevne med komforten fra merino og polyesterens hurtigttørrende egenskaber. Polyesteren er genbrugt, hvilket gør denne stil til en ny tilføjelse til vores Renew Series bæredygtige kollektion sammen med Venture Jersey. Ride-trøjen har 3 baglommer plus en sikker opbevaringslomme med lynlås, så ryttere kan bære værktøj, ekstra lag og masser af snacks eller hvad de ellers har brug for til eventyr på 2 hjul. Den ekstra reflekterende trim hjælper ryttere med at forblive synlige, når disse eventyr inkluderer tid på vejen eller i byen.

Link

CYKELPORTALEN