CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Giordana lancerer ny limited edition Moda Retro kollektion Giordana lancerer ny limited edition Moda Retro kollektion
I en hyldest til en helt særlig epoke i cykelsporten, har den Amerikansk - italienske cykelproducent Giordana genoplivet en række af deres mest ikoniske... Giordana lancerer ny limited edition Moda Retro kollektion

I en hyldest til en helt særlig epoke i cykelsporten, har den Amerikansk – italienske cykelproducent Giordana genoplivet en række af deres mest ikoniske trøjedesigns fra slut 80’erne og start 90’erne. Hvert eneste år producerer Giordana en begrænset mængde kollektioner i deres såkaldte ”Moda” serie. Disse limiterede serier er altid repræsenteret af en række helt unikke designs, som er skabt til at skille sig ud fra resten af feltet. Således benægter den italienske baggrund sig bestemt ikke, da fokus i disse serier først og fremmest er på designet – heraf italienske ”moda” som kan oversættes direkte til mode.

Retro design i moderne teknologi.
Den nye Moda retro serie består af 4 unikke og i iøjnefaldende trøjedesigns, som alle er tro mod de originale designs udviklet tilbage i perioden mellem 1985-1995. Disse inkluderer Moda Retro Motivo, Moda Retro Motivo 2, Moda Retro Pyramide samt Moda Retro Saggitario.

Trøjerne er produceret i Giordana’s velkendte italienske kvalitet på deres Vero Pro serie, som tilbyder en afslappet pasform og en række tekniske mikrofiber materialer, som holder kroppen tør og tempereret.

Foruden ovenstående egenskaber, er trøjerne udstyret med Giordana’s gennemgående camlock lynlås og silikonegripper i livet, som sikrer, at trøjen bliver godt siddende på selv de mest udfordrende ture. Slutteligt er trøjen lavet med 3 praktiske baglommer til opbevaring, og dertil udstyret med en reflekskant for ophøjet synlighed og sikkerhed på landevejene.

Til at komplementere de 4 trøjer og derved fuldende det unikke sæt cykeltøj, har Giordana ligeledes produceret de to Moda Retro Pois og Moda Retro Strische cykelhandsker.

Moda Retro serien er stærkt limiteret, og vil derfor kun være tilgængelig i en begrænset periode hos din lokale Giordana forhandler i fysisk butik eller online.

Kort om Giordana
Opkaldt efter hans datter, lancerede Giorgia Andretta det amerikansk-italienske brand Giordana i slutningen af 1970’erne. Med en vision om at skabe markedets
bedste cykeltøj til motionister såvel som professionelle, byggede Giorgia Andretta i 1986 sin egen tøjfabrik beliggende i Italien. Dette tillod Giordana at være i fuld kontrol med udvikling- og produktionsprocessen, og dermed sikre, at kun den bedste og så velkendte ”made in italy” kvalitet blev overholdt. Med en lang historie i det professionelle cykelfelt, blandt andet som officiel trøjeleverandør til Le Tour de France og igennem partnerskaber med World Tour hold som Jakob Fuglsangs Astana Pro team, har Giordana trukket på erfaringen fra verdens bedste ryttere i udviklingen af deres cykeltøj i mange år. Dette afspejler sig tydeligt i hele Giordana’s kollektion, som hele vejen igennem tilbyder den sublime ”made in italy” kvalitet, som vi alle kender og holder af.

Link

CYKELPORTALEN