CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Giant Right Ride Giant Right Ride
En af verdens største cykelproducenter Giant viste på Taipei Cycle Show deres bud på et bikefittingsystem der er mere simpelt i brug end... Giant Right Ride

GiantRightRide01

Individuel bikefitting, bikesize, cykelopmåling, ja kært barn har mange navne, har altid været noget som har været forbeholdt eliten af cyklister , ikke mindst fordi mange udbyderne af disse systemer ofte gør en større videnskab ud af det, end det i virkeligheden er og fordi den lille cykelforretning ikke har de nødvendige resourcer.   Det er også en udbredt misforståelse af individuel opmåling kun resulterer i at man skal have bygget en dyr ramme på mål.  I få tilfælde er det korrekt men langt størstedelen vil kunne finde den rette cykel og indstilling blandt standardstørrelser i rammer og tilbehør.

GiantRightRide03

Men nu ser det endelig ud til at at gennemsnitscyklisten også kan få gavn af en opmåling.  En af verdens største producenter af cykler Giant viste på  Taipei Cycle Show deres bud på et opmålingsystem kaldet Giant Right Ride.  Giants system ligner de fleste andre systemer på markedet hvor man kan opmåle alle parametre og herefter indtaste dem i en computer som udregner den mest optimale løsning. Vil du vide mere om måltagning kan du med fordel læse vores artikel som giver alle de grundlæggende  informationer om hvordan du selv udfører en opmåling.

GiantRightRide04

Selve opmåling på Right Ride afviger ikke fra havd man ellers finder på andre systemer. Ud fra målingerne som saddelhøjde, frempind længde, styrbredde, overrørslængde m.m udregner systemet den bedste indstilling. Denne kan så efterprøves og finjusteres efter rytterens personlige preferancer. Det smarte med Giant Right Ride er at der er indlagt begrænsninger så operatøren ikke  kan lave målinger som er urealistiske så systemet ikke kommer med urealistiske forslag.

Systemet skulle være let at bruge så det ikke kræver den store uddannelse af operatøren.  Giant Bike Right er først og fremmest tænkt til gennemsnits sportscyklisten.

Link

 

CYKELPORTALEN