CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

GIANT ANNONCERER 2013 RIDE LIKE KING EVENT OG FOTO KONKURRENCE GIANT ANNONCERER 2013 RIDE LIKE KING EVENT OG FOTO KONKURRENCE
Ryttere fra hele verden inviteres til at fejre cykling, og samtidig få en chance for at vinde en ny Giant landevejscykel til en værdi... GIANT ANNONCERER 2013 RIDE LIKE KING EVENT OG FOTO KONKURRENCE

Giant-Defy

Giant opfordrer folk I hele verden til at tage ud og cykle. Med dette års Ride Like King event, en årlig cykeldag og navngivet efter af Giant grundlægger King Liu, opfordrer Giant folk fra hele verden til at tage ud og cykle. I samme forbindelse med eventen den 17-19. maj, afholder Giant en online foto konkurrence med chance for at vinde en ny Giant Defy Composite 0 landevejscykel til en værdi af kr. 27.999.

Hvert år I Maj tager Giant ansatte, forhandlere og cykelglade folk ud og deltager I Ride Like King eventen og reklamerer samtidig i deres lokalområde for de mange fordele ved at cykle. Dette års Ride Like King event vil foregå over tre dage, 17-19. maj, og inkluderer en fotokonkurrence på Instagram.

Deltagelse I konkurrencen er nem: Start din egen lokale Ride Like King event og send et billede fra turen til Instagram mellem den 17-19. Maj. Inkludér hashtag’et #ridelikeking, og du vil automatisk deltage i konkurrencen om at vinde en ny Defy Composite 0 udstyret med Shimano’s Ultegra Di2 elektroniske gruppe. Giant vil vælge det billede som bedst beskriver ånden i eventen. To be eligible, you must also follow @giantbicycles on Instagram (https://instagram.com/giantbicycles).

Information om Ride Like King eventen kan deles gennem den globale Giant Facebook side Klik her . Her vil du også kunne læse mere om hvordan du deltager i konkurrencen. Vi vil annoncere vinderen af fotokonkurrencen gennem Facebook og Instagram den 22. Maj.

Ride Like King eventen begyndte som en sjov måde at fejre King’s passion for cykling. I 2007, i en alder af 73 år, og efter at have brugt det meste af sit liv på at bygge Giant mærket op, besluttede bestyrelsesformanden og præsidenten i Giant at dedikere resten af sit liv til at nyde cykling. Det startede med en stor udfordring, en 927 kilometer cykeltur rundt om Taiwan, og det voksede derfra. 

Gennem de sidste 5 år har King brugt det meste af sin tid på at reklamere for fordelene ved at cykle ved at deltage i diverse cykelture, festivaler og events i hele verden. Han har også cyklet gennem Kina, Japan og Europa som en del af hans Green World on Wheels initiativ, som skal flytte fokus over på hvordan en god cykel infrastruktur kan forbedre sundhed, reducere forurening og forbedre livskvalitet. 

Bliv en del af King’s mission, kom ud på cyklen og kør en tur den 17-19. maj og del derefter dine billeder med cykelvenner i hele verden! Vi ses derude på vejen, sporet eller stien.

Om Giant
Giant er verdens ledende indenfor cykelteknologi og –håndværk og har været dedikeret til cykelkultur og sport siden 1972. I dag kombinerer Giant innovativ teknologi og produktionsekspertise til at udvikle produkter, som passer perfekt til enhver rytter. Vi er kommitted til at inspirere alle cyklister i hele verden fra hverdagsbrug til konkurrence. Læs mere på www.giant-bicycles.com. 

CYKELPORTALEN