CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

GHOST cykler er indbegrebet af tysk grundighed, detaljeorientering og lækkert design. Ghost er mest kendt for deres fantastiske mountainbikes, der blandt andet har vundet...

GHOST cykler er indbegrebet af tysk grundighed, detaljeorientering og lækkert design. Ghost er mest kendt for deres fantastiske mountainbikes, der blandt andet har vundet olympisk guld. Men tyske Ghost leverer også både city- og racercykler i høj kvalitet.

Importøren C. Reinhardt, som er mest kendt for salgssucceserne Suzuki motorcykler og PGO scootere, gik allerede sidste år ind på det danske cykelmarked med introduktionen af el-cyklen E-Fly. El-cyklen blev en succes, hvorfor der blev sat yderligere tryk på at finde et cykelmærke, der på linje med importvirksomhedens øvrige produkter kan levere ”Value for Money”.

Direktør og ejer, Jesper Reinhardt udtaler at ”…det er ingen hemmelighed, at vi længe har puslet med tanken om at gå ind på det danske cykelmarked. Vores umiddelbare tøven, har udelukkende været en øvelse i grundigt at afdække hvilket mærke, der kan leve op til vores krav om høj kvalitet, sikkerhed indenfor levering samt en prissætning der matcher både
marked og kvaliteten på cyklerne. Efter flere besøg på både fabrikken såvel som hos de tyske designere, har jeg måttet konstatere at GHOST har hjertet med når en cykel bliver til. Det er gennemtestede cykler, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Sådan et mærke fortjener danskernes opmærksomhed.

Link

CYKELPORTALEN