CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Som en del af den globale premiere på det nye forretningskoncept, Scandinavian Luxury Lifestyle, lancerer Georg Jensen WHEELS – en enestående dansk designet og...

”Det bedste ved Danmark og resten af Skandinavien er vores livsstil og det rene miljø. Den afslappede atmosfære, hvor man nyder at være tæt på naturen og være hjemme sammen med venner og familie. Vores dejlige rene miljø, der giver os rent drikkevand direkte fra undergrunden, og som gør det muligt at svømme i helt rent vand selv i havnen midt i København. Og så er der selvfølgelig cyklerne,” siger den administrerende direktør for Georg Jensen, Ulrik Garde Due. Om Georg Jensen

Næst efter Holland er Danmark det land i verden, der har det største antal cyklister. Over hele landet gør vejnettet det nemt at komme rundt på to hjul, og regeringen inddrager cykling i den nationale transportpolitik. Med andre ord er cykling en integreret del af hverdagslivet i Danmark. I de fleste større byer kan turister låne bycykler gratis, mens de besøger Danmark.

For at fejre lanceringen af Georg Jensens nye forretningskoncept, Luxury Lifestyle, i Taiwan, USA, Australien og Danmark præsenterer Georg Jensen WHEELS – den første Georg Jensen-cykel nogensinde.

WHEELS er ægte hverdagsluksus. Et funktionelt og fremragende kvalitetsdesign, der repræsenterer kernen af dansk design og livsstil og er produceret midt i København.
Overfladen på cyklen minder om den håndlavede hamrede overflade på de enestående korpusvarer i sølv, der blev skabt og fremstillet af Georg Jensen selv for 100 år siden. Disse hammermærker er i dag indbegrebet af Georg Jensen og stadig en meget vigtig del af den måde, Georg Jensens sølvtøj bliver fremstillet på. Georg Jensen-cyklen er forsynet med en håndlavet forsølvet klokke i sterlingsølv. De lækre lædergreb og sadlen er fremstillet af Brooks England, der er kendt for deres høje standard af cykeltilbehør.

Cyklen er designet og produceret i tæt samarbejde mellem Georg Jensen og den danske designer, Søren Sögreni, der har opbygget et ry for enestående og moderne designede cykler. Med dedikation til design, kvalitet og håndværk i første række passer Sögrenis designkoncept som fod i hose med Georg Jensen.

Georg Jensen-cyklen bliver kun produceret i et begrænset antal, og prisen bliver 28.000 kr.

Georg Jensen

CYKELPORTALEN