CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Dette er ikke en TEST, men derimod Dette er ikke en TEST, men derimod
en omtale af Hangar der gør livet lettere for hjemmekanikeren med mindre plads Dette er ikke en TEST, men derimod

Reparationsstativer til cykler flest, er ofte nogle store klodsede tingester der både fylder og vejer meget og som er svære at finde plads til, med mindre man har et decideret cykelværksted.

Er pladsen trang, er Hangar fra Altangle Cycling et godt bud på et reparationstativ til din cykel

Som så mange andre cyklister med hænderne skruet rigtigt på,  havde Squires Smith længe været på udkik efter en reparationstander som ikke fandtes blandt de eksisterende udbydere.

Hangar er en bærbar cykelreparationsstander, der har et 39,5″ vingefang, der kan bruges i næsten enhver standard dørramme. Den har gummibelagte kontaktpunkter til at beskytte, en hvilken som helst døråbning, du beslutter dig for at bruge den i. Når Hangar er klappet sammen, måler den 4,5x 4,5 x19,5  og vejer kun godt 3 kg hvilket gør den t til den mest bærbare, og kompakte cykelreparationsstander på markedet. Det gør den også ideel til at have med på cykelferien eller træningslejren.

Klampen er en standard 3″ type . Holderen kan bære cykler op til 23 kg. Introduktionsprisen er 272 Us dollar. Hertil skal du lægge told og skat. Forhåbentlig vil en fremsynet dansk distributør eller forhandler tage den ind i programmet.

Link

 

CYKELPORTALEN