CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Danske Cykelhandlere har her ved årskiftet fået ny direktør.  Erik Oddershede  har efter 16 år på posten valgt at gå på pension.  Erik har...


Danske Cykelhandlere har her ved årskiftet fået ny direktør.  Erik Oddershede  har efter 16 år på posten valgt at gå på pension.  Erik har på fornem vis og med stor ildhu  tegnet og på flere områder fornyet den “gamle dame” som han selv kalder foreningen, der er mere end 100 år gammel.  Selvom Erik har mere end 40 års erfaring indenfor cykelbranchen slipper den ikke helt taget i ham endnu,  da han forsætter som præsident for European Twowheel Retailers Association (ERTA).

Ny mand på direktørposten i Danske Cykelhandlere, der skal føre den fornemme arv videre i spidsen for mere end 400 cykelforhandlere, er  Thomas Johnsen.  Med en ballast som advokat og akademiøkonom samt en glødende interesse for cykling, er Thomas den rette til at føre den “gamle dame” videre ud i cykelhorisonten, naturligvis med behørig hensyn til det eksisterende, men sikkert også med fornyelse hen af vejen.

God cykelmedvind til jer begge…

Link

CYKELPORTALEN