CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Gel-Bot ligner umiddelbart en almindelig stor vandflaske, men den gemmer på et lille resevoir indeni flasken til energigel.

Til længere cykelmotionsløb eller konkurrencer skal der ofte mere energi til, en bare vand.
Mange cykelmotionister supplerer vandflasken med de små tyktflydende Gelpakker som er en koncentreret  energiopløsning.

Gel-Bot ligner umiddelbart en almindelig stor vandflaske, men den gemmer på et lille resevoir indeni flasken til energigel.

Afprøvning.
Flasken svarer dimensionsmæssigt til en stor standard vandflaske. Den rummer 650 ml  og Gel reservoiret rummer 50 ml.

Gel reservoiret er en lille flaske i flasken som har et lille stempel i bunden som bevæger sig opad når man trykker på flasken. Når du drikker af flasken med tuden lukket kommer  der kun Gel ud. Halvt ude kommer der både gel og vand ud, og trukket helt ud fungerer den som en almindelig vandflaske.

Konklusion.
Man kan diskuttere Gel Bots berettigielse. Ideen med at have begge dele samlet et sted er sådan set udmærket og den fungerer også fint, men systemet begrænses af besværligheden med alligevel at skulle åbne de små gelpakker og fylde på flasken. Udbudet af Gel i store pakninger er yderst begrænset, ihvertfald i Danmark, så om du skal fumle med de dumme gelpakninger ude på landevejen eller hjemme på køkkenbordet, bliver i mine øjne stort set det samme.  Miljømæssigt er fordelen at gelpakken så kommer i skraldespanden hvor den hører hjemme frem for at blive smidt på landevejen hvad mange desværre stadig gør.

Pris 119,-

Links.
Gel-Bot
Flasken forhandles i dk af INF Wear

CYKELPORTALEN