CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Garmins nye cykel-GPS Edge 500 er designet i samarbejde med Tour de France-cykelholdet Team Garmin; målrettet konkurrencecykelrytterens behov: En rendyrket trænings-GPS uden kort. Den...

rf-lg

Garmins nye cykel-GPS Edge 500 er designet i samarbejde med Tour de France-cykelholdet Team Garmin; målrettet konkurrencecykelrytterens behov: En rendyrket trænings-GPS uden kort. Den viser din fart, tilbagelagte distance, position samt stigningsgrad på bakkerne, så du kan holde overblikket over alle aspekter af træningen og optimere din motivation. Den interne hukommelse kan logge data for mange timers intensiv træning.

Edge 500 er kompatibel med ANT+™ pulsmålere, kadencesensorer og tredjeparts effektmålere, og der er mulighed for kalorieforbrugsberegning på baggrund af puls. Der er temperaturvisning samt varsling, hvis timeren ikke er aktiveret, når du sætter i gang. Edge 500 monteres med en lavprofil drejemontering på styr eller stel.

Du kan “konkurrere mod dig selv” og konstant monitorere, om du er foran eller bagud i forhold til tidligere ture på ruten – stærk motivation til forbedring.

Edge 500 er en fræk cykel-GPS, der for en overkommelig pris giver dig nye fantastiske dimensioner i din træning.
sc-01-lg

Garmin Connect – dit private motionsunivers
Garmin Connect samler alle dine træningsdata på nettet med et væld af muligheder for at analysere udviklingen i dine præstationer, dele dine oplevelser med andre og trække på deres programmer og ruter – hvor som helst i verden. Se din seneste tur på satellit-kort eller find en ny rute, der ser spændende ud og lad så blot din Garmin fitness-navigator guide dig hele vejen. Garmin Connect har dansk sprog og den fantastiske brugervenlighed, du finder overalt i Garmins univers.
Lynhurtig lokalisering
Den højfølsomme antenne med HotFix satellit-forudsigelse lokaliserer din position lynhurtigt og meget præcist, og fastholder satellitmodtagelsen uagtet det omgivende terræn. Uanset hvor du befinder dig, kan du regne med, at Edge 500 altid er klar til at vise vej.

Vejl. udsalgspris kr. 1799,-
sc-05-lgLæs mere her

CYKELPORTALEN