CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Gå på scenen med dit cykelprodukt Gå på scenen med dit cykelprodukt
Eurobike Start Ups er en ny mulighed for nye innovative firmaer og friske iværksættere at præsentere deres produkter og blive premieret på verdens... Gå på scenen med dit cykelprodukt

Som verdens største cykelmesse, kan Eurobike være stedet hvis man vil vise nye produkter eller skabe værdifulde kontakter indenfor cykelbranchen.  Hidtil har Eurobike Award været eksponent for udvælgelse og premiering af de mest spændende nye cykelprodukter.

Nu i andet år er Eurobike Start Ups, en nye prisuddeling hvor nye håbefulde firmaer og iværksættere  på den store internationale cykelscene har mulighed for at præsentere deres produkter og håbe at finde nåde for publikums og dommerpanelets gunst.

De udvalgte finalister får hver tre minutter til at præsentere deres produkt. Et pres som et par af sidste års vindere fik at mærke. Finn Süberkrüb og Markus Rothkötter var midt i eksamens ræset på Det Tekniske Universitet i Magdeburg som elektro mekaniske ingeniører, samtidig med at de gjorde prototypen færdig på deres foldbare cykelanhænger/bagagebærer. De to stod begge med spørgsmålet om projektet kun var et eksamensprojekt/koncept eller om det også havde potentiale til produktion.  Eurobike Start Ups gav dem svaret. En overvældende interesse.

Nye interesserede innovatorer kan læse nærmere om tilmelding og betingelser på Eurobike Show. Messen afholdes i år fra den 4 til 7 september, tilbage i de gamle rammer, med modeshow, fagmesse og publikumsmesse på sidste dagen.

Link

 

 

CYKELPORTALEN