CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Fulcrum Wind 42 og 57 Fulcrum Wind 42 og 57
Fulcrum's nye aero hjulsæt kan mere end bare asfalt... Fulcrum Wind 42 og 57

De nye Wind 42 og 57 hjuksæt fra Fulcrum er designet med det formål at balancere ydeevne og komfort i kombination med bred anvendlighed.

De nye wind 42 og 57 hjulsæt er konstrueret ud fra de nye alsidige måder landevejscyklister bruger deres cykel

De nye hjul er ikke kun til landevejs brug,  de også kan klare let terrænkørsel (ASTM kategori 2), så din sjov kan strække sig ud over trafikbelastede veje. Dette projekt omfatter de forskellige måder, som folk bruger landevejscykler på det seneste.

Med hensyn til ydeevne arver Wind 42 og 57 mange af Fulcrums proprietære teknologier, fra top Speed-familien, for at tilbyde en overlegen køreoplevelse sammenlignet med den forrige generation.
Håndteringen er blevet forbedret med 22 % og reaktiviteten med 10 % på disse alsidige og komfortable hjul, hvilket gør dem perfekte til moderne cyklister.

The wind of change
Wind fælgene er højere og bredere end den forrige generation. Samtidig er den samlede vægt blevet reduceret, takket være den nye blanding af kulfibre og deres opbygning inde i formen. De tidligere 40 og 55 mm versioner er blevet erstattet af 42 og 57 mm versionerne med en indvendig fælgkanal på 23 mm, hvilket giver en bedre støtte til de bredere dæk. Designet af fælgen er identisk med Speed ​​42 og 57, mens blandingen af ​​kulfibre, der bruges, ændrer sig. Wind-serien bruger FF80-blandingen, som har givet mulighed for en vægtbesparelse på 100 gram i gennemsnit pr. par sammenlignet med den tidligere Wind-generation. TheWind 42 mm vejer nu 1.510 gram og Wind 57 mm 1.585 gram. Næsen på fælgen er også blevet udvidet til en radius på 9,5 mm, hvilket har forbedret den aerodynamiske ydeevne samt den generelle håndtering. Den patenterede DRSC™ (Directional) Rim-Spoke Coupling) system bruges i konstruktionen af ​​fælgen. En specifik plastikstøtte er nedsænket i kulstoffet tæt på niplerne for at give systemet større stivhed og holdbarhed, fordele spændingen fra niplerne  på et bredere område og undgå potentielle situationer med galvanisk korrosion.

Den indvendige fælgkanal har ingen huller takket være  MOMAG monteringsteknologi, som giver mulighed for en 2-WAY FIT™ slangeløs fælg uden behov for slangeløs fælgtape og tilstedeværelsen af ​​den traditionelle krog sikrer maksimal kompatibilitet vil alle rør- type og slangeløse dæk på markedet og den maksimale sikkerhed for ryttere. Den indvendige finish af kanalen er opnået med C-LUX™ teknologi, som er poleret for at sikre en nem og optimal montering og montering af dækket, takket være de centesimale tolerancer på geometrierne af kanalen, som denne teknologi giver, mens den udvendige fælgfinish er mat. En del af grafikken påføres direkte med laser for at få et moderne look, og de suppleres derefter med reflekterende klistermærker, der øger synligheden under dårlige lysforhold. Dæk/fælgparringen er naturligvis efter rytterens skøn og varierer afhængigt af cyklens konfiguration og terræntypen. Den nye Wind-familie giver mulighed for det bredest mulige udvalg, fra 25 mm helt op til 45 mm. Fulcrum  anbefaler dæk fra 28 til 30 mm til eksklusiv vejbrug og mellem 32 og 35 til kørsel med blandet overflade.

Hjulenes langsigtede ydeevne er blevet garanteret ved at bruge eger i rustfrit stål, Ø 2,0, 1,8, 2,0, med selvlåsende aluminiumsnipler. Egerne er blevet forsynet med Two-to-One the™-systemet, som fordobler eger i områder udsat for større belastninger og forhindrer spredning af energi og kontrasterer vridningskraften. Egerne krydser på begge sider, men rører aldrig hinanden for at forhindre gnidning og deformationer, så de mekaniske egenskaber ikke ændres over tid. Det smedede nav sikrer større mekanisk modstand mod de forskellige kræfter. De forseglede lejer arbejder på en integreret akse, som kan justeres med forspændingsringmøtrikken, for at minimere slid og garantere enestående glathed.

Skraldesystemet på frihjulet er blevet forstærket og øget i størrelse, så det nu huser 36 tænder. Hjulet fås med Campagnolo N3W, Shimano HG og Sram XDR frihjulskarosserier. Wind-familien, med de seneste 42 og 57 mm versioner, er Fulcrums svar på den moderne cyklist, som leder efter et alsidigt og højtydende hjul, der kan garantere en unik køreoplevelse.

Wind 42

  • Vægt: 1.510 gram
  • Pris: € 1,415.00 (HG11), € 1,424.00 (XDR), € 1,420.00 (N3W)

Wind 57

  • Vægt: 1.585 gram
  • Pris: € 1,436.00(HG11), € 1,445.00 (XDR), € 1,441.00(N3W)

Link

 

 

CYKELPORTALEN