CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Fulcrum Speed 25 + Fulcrum Speed 25 +
"Plus"-verdenen krydser over til vejen. Med Speed 25+ omdefinerer Fulcrum begreberne præcision og lethed. Fulcrum Speed 25 +

Speed 25 følger i fodsporene på Red Zone Carbon+ og får nu plus-betegnelsen, hvilket indikerer højdepunktet i Fulcrums sortiment og bliver det letteste lavprofilalternativ til skivebremser, der nogensinde er produceret.

Speed 25+ er inspireret af Racing Light XLR og er det perfekte valg til både stejle alpine stigninger og lange distancer takket være den sikre og præcise kørefornemmelse, som kun lavprofilhjul kan give.

Sammenlignet med Speed 25 er vægten faldet til 1270 gram, og de integrerer de bedste Fulcrum-teknologier til et forbløffende sæt hjul med hensyn til lethed og håndtering uden at gå på kompromis med pålideligheden (ASTM 1 – Systemvægtgrænse: 120 kg). Konstruktionen af fælgen bruger vores proprietære FF100-blanding af harpikser med en Direct In-mold Matte Finish (DIMF). Grafikken er blevet revideret med det nye Form Function Fulcrum-design i gun metal grey, som kombineret med den laserætsede finish afspejler den tekniske forskning og det upåklagelige design, der er kernen i alle Fulcrums produkter.fælgen er 26 mm høj med en kroget indvendig fælgkanal på 21 mm. Hjulene er slangeløse takket være den ikke-borede bro, som garanterer maksimal modstandsdygtighed på grund af kulfiberens kontinuitet.

Hvad navet angår, har vi brugt de keramiske lejer CULTTM (Ceramic Ultimate Level Technology) med Cup & Cone-system, der sikrer større glathed og langsigtet effektivitet af komponenterne takket være det faktum, at kræfterne fra egerne er perfekt justeret med dem, der påvirker lejerne. Jævnheden forbedres yderligere af den keramiske behandling, der findes på alle de overflader, der kommer i kontakt med hinanden under spinningen. Med Speed 25+ har vi introduceret en ny lettere version, der gør det muligt for os at reducere friktionen yderligere ved at bruge keramiske lejer af USBTM-typen inde i kroppen. Den nye, lettere krop fås i versionerne XDR, N3W og HG.

Speed 25+ er resultatet af en blanding af alle disse faktorer og teknologier. Et ekstraordinært sæt hjul, der garanterer alsidighed, maksimal lethed, reaktivitet og glathed for at give en præcis og sikker kørefølelse.

Form Funktion Fulcrum

  • ULTRALOW PROFILE: 26 mm2
  • 2 WAY FITTMTUBELESS
  • UNDRILLED RIM BED
  • 21 mm INNER RIM WIDTHCULTTM-CERAMIC ULTIMATE LEVEL TECHNOLOGY
  • ENGINEERED IN ITALY -MADE IN EU

Ved redaktionens slutning forelå kun Euro priserne . € 2.600,00 (XDR), € 2.591,00 (HG11), € 2.596,00 (N3W)  Kontakt Juhl Cycling Nordic omkring leveringstidpunkt og danske priser.

Link

CYKELPORTALEN